Beşiktaş'tan Valentin Rosier'in hastalandığını açıkladı! Gaziantep maçında yok

29.10.2023 - 17:56 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 18:04

Beşiktaş, Valentin Rosier'in yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları nedeniyle Gaziantep FK maçının kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Beşiktaş'tan Valentin Rosier'in hastalandığını açıkladı! Gaziantep maçında yok

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Valentin Rosier'in yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları nedeniyle Gaziantep FK maçının kadrosundan çıkarıldığını açıkladı. Siyah Beyazlı ekipte daha sonra Aboubakar'da aynı hastalığa yakalandığı duyrulmuştu.

Gaziantep FK maçında yok

Beşiktaş, Rosier hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, ''Futbol A Takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde sporcumuz Valentin Rosier’in yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmış olup Süper Lig’in 10. haftasında oynayacağımız Gaziantep FK maçı kadrosundan çıkarılmıştır.'' ifadeleri yer aldı.

Aboubakar da hastalık geçirdi

Beşiktaş kulübünden gün içerisinde yapılan bir diğer açıklamada ise Vincent Aboubakar'ın karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti sebebiyle geceyi hastanede geçirdiği açıklandı. Aboubakar, yarın oynanacak Gaziantep maçında yer almayacak.

Beşiktaş'ta sakatlıklar can sıkıyor

Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta sakatlıklar can sıkmaya başladı. Takım teknik sorumlusu Burak Yılmaz, takımda sakatlık çoğunluğu nedeniyle süre alamayan isimlere kadroda yer alması bekleniliyor.

Beşiktaş’ın Gaziantep FK maçındaki eksikleri.

Aboubakar

Colley

Amartey

Bailly

Tayfur Bingöl

Umut Meraş

Tayyip Sanuç

Emrecen Uzunhan

Salih Uçan

Mert Günok

Masuaku

Senin için hazırladığımız haberler