Son Dakika | Beşiktaş'ta Adem Ljajic, Lens Ve Douglas Krizi

25.01.2022 - 09:18 | Son Güncellenme: 25.01.2022 - 09:52

Beşiktaş'ta son dakika haberi: Siyah-beyazlılarda kadro dışı kalan Adem Ljajic, Lens, Douglas ve Nsakala yönetimin ayrılık anlaşmasına sıcak bakmıyor. Kartal'da krizi kapıda! Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Beşiktaş'ta Adem Ljajic, Lens Ve Douglas Krizi

Beşiktaş'ta yönetim; kadro dışı bırakılan Adem Ljajic, Jeremain Lens, Douglas ve Fabrice Nsakala’yı en kısa sürede göndermek istese de bu isimleri ayrılığa ikna edemiyor. Kara Kartal’da 4 futbolcunun ayrılığı için çözüm aranıyor fakat bulanamıyor. Yıllık ücreti net 3.2 milyon Euro olan Ljajic ayrılık için 1 milyon Euro istiyor.

Ljajic diretiyor, yönetim yeni yol arıyor

Skorer'de yer alan haberde; Medipol Başakşehir’in prensip anlaşmasına vardığı Boşnak yıldızın sezonun ikinci yarısı için alması gereken 1.6 milyon Euro'nun 1 milyon Euro'luk kısmını talep ettiği ve geri adım atmadığı öğrenildi. Bu parayı ödemeyi kabul etmeyen Beşiktaş ’ın hiçbir ödeme yapmadan Ljajic’i göndermenin yollarını aradığı kaydedildi.

Lens ve Douglas tüm alacaklarını talep ediyor

Lens ve Douglas ise tüm alacaklarının ödenmesini istiyor. Uzun süredir kadro dışı olan bu oyuncular aksi halde sözleşme feshine yanaşmıyor.

Süper Lig ’den bazı kulüplerin ilgilendiği Nsakala’nın da alacaklarını istediği belirlendi. Tecrübeli futbolcunun maddi konularda anlaşma sağlanması halinde takımdan ayrılmaya hazır olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta ayrılık! Ümraniyespor'a kiralanıyor...
Habere Git

Toplam maliyetleri 6 milyon 650 bin Euro

Beşiktaş ile sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan; Douglas 800 bin Euro, Adem Ljajic 3.2 milyon Euro, Lens 1.8 milyon Euro, N'Sakaala ise 850 bin Euro maaş alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler