Beşiktaş'ta Larin transfer odasına! İşte yeni teklif...

07.09.2021 - 10:02 | Son Güncellenme: 07.09.2021 - 11:07

Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş, Kanadı golcü Cyle Larin'e yeni bir teklif sunacak. Larin kaç para kazanacak? Sözleşme ve transfer detayları...

Beşiktaş'ta Larin transfer odasına! İşte yeni teklif...

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta gözler Cyle Larin'in sözleşmesine çevrildi. Siyah-beyazlılar, Kanadalı golcü ile yeni sözleşme imzalamak için görüşme yapacak. Detaylar haberde...

Yeni sözleşme için Larin'in dönüşü bekleniyor

Beşiktaş iç transferde de atağa kalktı. Yönetim, devre arası dönemi beklemeden Cyle Larin ile ilgili adım atacak. Bunun için futbolcunun Kanada Milli Takımı'ndan dönmesi bekleniyor.

İlk görüşmede ne olmuştu?

Daha önce Larin ile görüşen Beşiktaş, 1.5 milyon Euro ve başarı bonusları önermiş, futbolcu ise 2.2 milyon Euro istemişti.

Larin'e yeni sözleşme önerisi

Fotomaç'ta yer alan habere göre; siyah-beyazlılar bu teklifi güncelleyerek Larin'e önerecek. Buna göre; Beşiktaş'ın teklifi 2 milyon Euro'dan 3 yıllık kontrat olacak. 

Dünya yıldızlarını geride bıraktı

Cyle Larin, 2021'deki Kanada Milli Takımı performansıyla tüm dünya yıldızlarını geride bıraktı. 26 yaşındaki golcü, Kanada ile çıktığı 11 maçta 12 gol atarak 2021'de milli takım formasıyla en çok gol kaydeden oyuncu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler