Rachid Ghezzal, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'le Görüştü! 11...

18.03.2023 - 12:54 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 13:18

Beşiktaş'ın yıldızı Rachid Ghezzal sakatlığını atlattı. Kendisini iyi hisseden Cezayirli, teknik direktör Şenol Güneş'e İstanbulspor maçı için çağrı yaptı.

Rachid Ghezzal, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'le Görüştü! 11...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar'ın bu akşam Vodafone Park'ta oynayacakları maçta çıkacağı ilk 11 netleşiyor.

Ghezzal sakatlığını atlattı

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, uzun süren sakatlığını atlattı. Cezayirli futbolcu takımla beraber antrenmanlara başladı.

Şenol Güneş ile görüştü

Sabah'ın haberine göre Rachid Ghezzal, hocası Şenol Güneş ile bir araya gelerek, kendisini iyi hissettiğini ve İstanbulspor maçında ilk 11'de başlamak istediğini iletti. Beşiktaş teknik heyeti ise Ghezzal'ı 11'de başlatma konusunda kararsızlık yaşadı.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal seri peşinde! Rakip İstanbulspor...
Habere Git

Teknik heyet hamle oyuncusu olarak düşünüyor

30 yaşındaki futbolcunun kaçırdığı maçlar göz önüne alındığında teknik heyet Ghezzal'ı ilk etapta hamle oyuncusu olarak değerlendirmek istiyor. Fakat Ghezzal'ın uzun süre alma isteği kafaları karıştırdı.

Kahvaltıdan sonra bir zirve daha

Rachid Ghezzal, sabah kahvaltısının ardından Şenol Güneş ile tekrar bir araya geldi. Yapılan görüşmenin ardından Güneş ve ekibi Ghezzal'ın 11'de yer alma isteğini tekrar değerlendirdi. İstanbulspor maçı 11'inde yıldız futbolcunun olması bekleniyor.

Beşiktaş - İstanbulspor maçı tarih, saat ve canlı yayın bilgisi

Beşiktaş ile İstanbulspor arasındaki Süper Lig maçı 18 Mart Cumartesi (bugün), saat 19.00'da başlayacak. Vodafone Park'taki mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler