Beşiktaş'ta Naibi'ye önce izin sonra veda!

06.07.2020 - 00:13 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 08:19

Gelecek sezon için yapılanan Beşiktaş'ta Ali Naibi'nin göreve devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Yönetimle Ali Naibi arasında görüşme yapıldı mı? Ali Naibi görevden ayrıldı mı? İşte yanıtı...

Beşiktaş'ta Naibi'ye önce izin sonra veda!

Beşiktaş'ta yönetim, futbol direktörü koltuğunda oturan Ali Naibi'yi kızağa çekti! Fikret Orman döneminde göreve gelen ve özellikle bu geçen sezonun devre arasından itibaren transfer çalışmalarında etkin olan Naibi, Ahmet Nur Çebi yönetiminin göreve gelmesiyle yavaş yavaş geri plana çekildi. 

ERDAL CÖMERT-AJANSSPOR ÖZEL

Seçim sonrası yolların ayrılması beklenen ancak devam edilen Naibi'yi yönetim gelecek sezon düşünmüyor. Nitekim siyah beyazlı yönetim, Naibi'den birikmiş izinlerini kullanmasını istedi. 35 yaşındaki genç futbol adamı da izne çıktı.

2015 yılında göreve geldi

Her anlamda gelecek sezon yeni bir yapılandırma içine girecek olan Çebi yönetiminin Naibi ile devam etmesi beklenmiyor.

Siyah beyazlı yönetimde gelecek sezon futbol direktörlüğü veya sportif direktörlük koltuğu boş kalabilir. Yönetim teknik heyet ile yönetim arasında köprü vazifesi görmesi için idari menajer görevlendirmesi yapabilir. 2015 yılında Beşiktaş Futbol İdari Direktörü olarak göreve gelen Ali Nabi, geçen yıl ise 'Futbol Direktörü' oldu. Naibi, bu sezon başı yapılan tüm transferlerde oyuncularla oyuncularla birlikte objektiflerin karşısına geçen kişiydi.

Senin için hazırladığımız haberler