Beşiktaş'ta N'Sakala'nın test sonuçları belli oldu! Sahalara dönüşü...

25.08.2021 - 18:30 | Son Güncellenme: 25.08.2021 - 18:40

Beşiktaş'ın Gaziantep FK maçında fenalaşan sol beki Fabrice N'Sakala'nın detaylı kontrolleri tamamlandı. N'Sakala'nın son durumu hakkında açıklama geldi.

Beşiktaş'ta N'Sakala'nın test sonuçları belli oldu! Sahalara dönüşü...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Gaziantep FK-Beşiktaş maçında herlesi korkutan Fabrice N'sakala'dan sevindirici haber. TRT Spor'un verdiği bilgiye göre; N’Sakala’nın futbol oynamasına engel bir durumun olmadığı, oyuncunun yakın zamanda antrenmanlara başlayacağı ifade edildi.

Siyah-beyazlı futbolcu maçın 70. dakikasında fenalaşarak bir anda yere yığılmıştı. Fabrice N'Sakala yürekleri ağza getiren bu görüntünün ardından sahaya giren ambulans ile hemen hastaneye kaldırıldı.

 

Beşiktaş Kulüp Doktoru Kerem Ülkü'den açıklama

Hastaneden taburcu edilen Kongolu futbolcu detaylı kontrollerden geçirildi. N'Sakala'nın son durumuyla ilgili Beşiktaş Kulüp Doktoru Kerem Ülkü de açıklamalarda bulundu. Ülkü şu ifadeleri kullandı:

N'Sakala'nın son durumu nedir?

"Yaptığımız detaylı analizlerin ardından N'Sakala'nın vücudunda kalbini ya da beynini etkileyecek bir sorun olmadığını gördük. Oyuncumuzun sağlığı gayet iyi ancak tedbir amaçlı gözlemlerimize devam edeceğiz. Oyuncumuzun sağlığı gayet iyi ancak tedbir amaçlı gözlemlerimize devam edeceğiz. Milli arayı da kullanarak oyuncumuzu yavaş yavaş çalışmalara geri döndürmek istiyoruz."

Çebi'den N'Sakala değerlendirmesi

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de bugün Fabrice N'Sakala'nın durumuna değinerek, "N’Sakala sevdiğimiz, önem verdiğimiz, geçen sene bize katkı vermiş bir oyuncumuz. Maçta onu öyle görmekten inanılmaz kötü etkilendim. Herkes de çok kötü etkilendi. Milli aradan sonra formayı giyecektir" yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler