Önder Karaveli’nin ve 3 futbolcunun Covid-19 testi pozitif sonuçlandı

07.01.2022 - 00:12 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 08:23

Beşiktaş'ta Önder Karaveli ve 3 futbolcunun, Süper Kupa sonrası koronavirüs testi pozitif çıktı. Karaveli, Rizespor maçında takımın başında olmayacak.

Önder Karaveli’nin ve 3 futbolcunun Covid-19 testi pozitif sonuçlandı

AJANSSPOR HABER

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Beşiktaş'ı zor duruma soktu. Katar'dan kupa ile dönen Siyah-Beyazlılar'a üst üste kötü haberler geldi. İşte detaylar...

3 futbolcunun testi pozitif

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli ile birlikte 3 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı. 7 gün karantinada kalacak olan Önder hoca, Çaykur Rizespor maçında takımın başında olamayacak. 5. günün sonunda koronavirüs test sonucu negatif olarak sonuçlanırsa Karaveli'nin karantina süresi sona ermiş olacak.
 

Kulüp açıkladı!

Önder Karaveli'nin test sonucunun pozitif olduğu öğrenilmesinin ardından Beşiktaş, konuyla ilgili açıklama yaptı. Kulüp, 3 futbolcuda daha koronavirüs tespit edildiğini belirtti. Yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, Katar’da oynadığımız Turkcell Süper Kupa maçının ardından Covid-19 PCR testi uygulanmıştır. Yapılan testler neticesinde Teknik Sorumlumuz Önder Karaveli ile 3 sporcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan Karaveli ile sporcularımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

2 futbolcu, ilk 11'de başladı

TRT Spor'un haberine göre, 3 futbolcusunun koronavirüse yakalandığı öğrenilen Beşiktaş'ta, bu futbolcuların 2'si Antalyaspor maçında ilk 11'de başladı.

Öte yandan Önder Karaveli'nin Çaykur Rizespor maçını kaçıracağı kaydedilirken, toplamda 5 futbolcunun koronavirüs olduğu, 5-6 futbolcunun ise şüpheli olduğu belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler