Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den Pjanic, Oğuzhan, Welinton ve Kenan Açıklaması

19.03.2022 - 18:30 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 18:49

Hatayspor maçı öncesi Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Welinton ve Kenan Karaman hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den Pjanic, Oğuzhan, Welinton ve Kenan Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya gelecek. Maçın öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, sakatlığı bulunan Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup ve Welinton'un sağlık durumu hakkında konuşurken, Kenan Karaman için de açıklama yaptı.

"Beklediğimizden uzun sürdü"

Karaveli sakat oyuncular hakkında şu ifadeleri kullandı: "Pjanic ve Oğuzhan, beklediğimizden uzun sürdü. Welinton biraz daha hızlı gidiyor. Milli arayla beraber bu oyuncular takıma katılacaktır."

1 aydır yok!

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak transfer ettiği Miralem Pjanic, uyluk gerilmesi nedeniyle tam 30 gündür sahalardan uzak durumda. Bu süre içinde 6 maçı kaçıran Boşnak oyuncu, takım arkadaşlarının yanında olamamasından dolayı üzgün olduğunu belirtmişti.

Beşiktaş'ta kilit rolü vardı

Beşiktaş forması ile şu ana kadar 22 karşılaşmada görev alan Pjanic, henüz gol sevinci yaşayamazken, 4 defa takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu. Yıldız oyuncu, Siyah-Beyazlılar'ın oyun planındaki kilit rolü ile dikkat çeken futbolcular arasında yer alıyordu.

Oğuzhan da kayıp

Beşiktaş'ın sakatlık nedeniyle sahaya çıkamayan oyuncularından biri olan Oğuzhan Özyakup, 35 gündür maça çıkamadı. Pjanic ile aynı sakatlığı yaşayan oyuncu, 8 Mart'ta takımla çalışmalara başlasa da idman eksiği sebebiyle toplam 7 maçı kaçırdı.

Bu sezon Siyah-Beyazlı formayı 17 kez giyen Oğuzhan, gol katkısında bulunamazken, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Kenan için açıklama geldi

Galatasaray derbisinde ilk 11'de başlayan Kenan Karaman, 39. dakikada yerini Cyle Larin'e bırakırken, Atakaş Hatayspor maçı için belirlenen kadroda Önder Karaveli tarafından tercih edilmedi. Karaveli, konu hakkında açıklama yaptı.

"İlerleyen dönemde olacaktır"

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, "Kenan bugün kadroda değil, Kenan ilerleyen dönemde olacaktır. Bugün kadroda 21 oyuncu var." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler