Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz operasyonu

09.12.2020 - 16:08 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 16:26

Beşiktaş, altyapısında yetişen Rıdvan Yılmaz için harekete geçiyor. 19 yaşındaki sol bek Rıdvan Yılmaz, gelecek sezon, Beşiktaş ile 5 yıllık sözleşme yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz operasyonu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın son dönemlerinde gözde futbolcusu olan genç sol bek, ara traansfer dönemi öncesi siyah beyazlı takımıyla sözleşme yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'tan yıllık 150 bin TL kazanan genç futbolcunun, yeni sözleşmeyle maaşında da artış olması bekleniyor.

Yurdışı talipleri olabilir

Beşiktaş yönetimi, genç oyuncunun son zamanlarda ki yükselen performasından memnun. Yönetim, mevcut sözleşmesi 2023'te bitecek olan Rıdvan Yılmaz'ın büyük takımların radıra girmeden 2025'e kadar sözleşmesinin uzatılmasını planlıyor.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, geçen hafta oynanan Kasımpaşa mücadelesinin ardından Rıdvan Yılmaz'a kendisinden memnun olduğunu dile getirdi.

Sergen Yalçın “Senden çok memnunum. Bu performansını devam ettirirsen A Milli Takım’ın Euro 21 kadrosunda sen de olursun” diyerek genç oyuncu Rıdvan Yılmaz'ı motive ettiği bildirildi.

"Marcelo'yu idol alıyorum"

Genç oyuncu geçtiğimiz yıllarda Beşitaş Tv'ye verdiği röportajda, Real Madrid'in kanat oyuncusu Marcelo'yu idol aldığı ifade etti.

Rıdvan Yılmaz “Uzun zamandır Beşiktaş'ta oynuyorum. Beşiktaş'a geldiğimde 1999 grubunda başladım. Liglere hazırlanmaya başladık. Mahalle takımından geldim. Hocam benden bir ışık gördü ve orada başladım. Mevkim sol bek. İdol aldığım oyuncular var Marcelo gibi ünlü futbolcular. İleride oynamak istediğim takım Beşiktaş. Yurt dışında ise Arsenal'de oynamak istiyorum. Gördüğüm en iyi lig İngiltere. 17-19 yaşlarında A takıma çıkmayı istiyorum. Zaman ilerledikçe bu zorlaşıyor çünkü.” ifadelrini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler