Red Bull Salzburg, Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu'nu Transfer Etmek İstiyor

12.06.2022 - 12:38 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 12:55

Beşiktaş transfer haberleri... Avusturya Ligi takımlarından Red Bull Salzburg, Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu'nu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Red Bull Salzburg, Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu'nu Transfer Etmek İstiyor

Beşiktaş'ta Rıvan Yılmaz'dan sonra Ersin Destanoğlu da yuvadan uçmak üzere... 2019 yılından bu yana A Takım'da forma giyen ve 3 kupa kaldıran başarılı eldivene bir takım daha talip oldu. 

Red Bull Salzburg'da Köhn gidiyor

Vole'de yer alan habere göre; Avusturya Bundesliga ekiplerinden Red Bull Salzburg'un, kalecileri Philipp Köhn'ün Premier Lig'den resmi teklif aldığı belirtildi.

Köhn'ün yerine Ersin Destanoğlu

Haberde, Avusturya ekibi Köhn'ün takımdan ayrılması durumunda ise yerini Beşiktaş'ta forma giyen Ersin Destanoğlu ile doldurmak istediği ve genç kaleci için siyah-beyazlı yönetime 6 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öğrenildi. 

Nice teklif yapmıştı

Bilindiği üzere, 21 yaşındaki başarılı kaleci için Fransız ekiplerinin de devrede olduğu, hatta Nice'in genç kaleci için teklif yaptığı siyah-beyazlı yönetimin ise 7 milyon Euro bonservis ücreti talep ettiği iddia edilmişti. 

İlgini Çekebilir
Rıdvan Yılmaz Frankfurt'ta! 6.5 milyon Euro mu, 3 milyon Euro mu?
Habere Git

Beşiktaş'ta 3 kupa kaldırdı

Beşiktaş ile 85 maça çıkan Ersin, bu süre içerisinde 1 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler