Beşiktaş’ta Salih Uçan kararı! Resmi açıklama geldi

28.06.2024 - 19:41 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 20:32

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş, sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Salih Uçan ile sözleşme uzatıldığını resmen açıkladı. Sözleşmenin detayları …

Beşiktaş’ta Salih Uçan kararı! Resmi açıklama geldi

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan'ın sözleşmesinin yenilendiğini duyurdu.

Sözleşme 3 yıllık

Beşiktaş, Salih Uçan ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzaladığını duyurdu.

"Salih Uçan’la 2+1 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır"

Siyah-Beyazlı kulüp yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 

Salih Uçan’ın Sözleşmesi Yenilendi 2021-22 sezonundan bu yana şanlı formamızı başarıyla terleten tecrübeli futbolcumuz Salih Uçan’la 2+1 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır. Salih Uçan’a yeni dönemde üstün başarılar diler, kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine sunarız.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta hedef Belçikalı sol bek!
Habere Git

Beşiktaş performansı

Son üç sezondur Kara Kartal'ın başarısı için ter döken ve 2021/2022 sezonun ikinci dönemi Başakşehir'e kiralanan 30 yaşındaki futbolcu Siyah-Beyaz'lı forma altında çıktığı 85 maçta 8 gol atarken 11 asist yaptı.

İmzanın ardından konuştu

Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme yenileyen Salih Uçan: "Pazartesi günü sezonu açıyoruz. İnşallah galibiyetlerin olduğu, Avrupa'da güzel bir başarı elde ettiğimiz, hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda şampiyon olduğumuz bir sezon olur" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler