Salih Uçan sakatlandı.. Giresunspor maçında yok / Beşiktaş haberleri

06.10.2022 - 11:27 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 11:54

Beşiktaş’ta Salih Uçan sakatlandı. Giresunspor maçında oynayamayacak. Yerini Gedson Fernandes alacak, yerli kuralı nedeniyle Masuaku da yedek kalacak.

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, 0-0 berabere biten Fenerbahçe derbisi sonrası Giresunspor deplasmanı için hazırlıklarını sürdürüyor. Son üç maçta Başakşehir, İstanbulspor ve Fenerbahçe’ye 7 puan kaybeden Kartal Karadeniz seferinden 3 puanla dönmek istiyor. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta idmanı Çebi de izledi
Habere Git

Salih Uçan sakatlandı

3 haftada kaybedilen puanlar sonrası  Beşiktaş'a kötü haber geldi. Orta sahadaki başarılı futboluyla göz doldura Salih Uçan sakatlandı. Sağ uyluk iç kısmında ağrı olan 28 yaşındaki futbolcu Giresun deplasmanda forma giyemeyecek. Valerien Ismael mecburen kadroda değişiklik yapacak. Fransız teknik direktör, Giresunspor karşısında orta sahada Josef de Souza, Gedson Fernandes ve Dele Alli’ye görev verecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı yıldıza talip çıktı!
Habere Git

Arthur Masuaku 8+3 kurbanı

Siyah beyazlılarda 8+3 kuralının kuralının kurbanı ise sol bek Arthur Masuaku olacak.  Kalede Ersin Destanoğlu, stoperde Tayyip Talha Sanuç Fenerbahçe derbisindeki başarılı performanslarıyla 11’deki yerini koruyacak. Sol bekte ise derbide sondadan oyuna giren Tayfur Bingöl görev yapacak. 

Ghezzal 11’e dönüyor

Sakatlığını atlatan ve Fenerbahçe derbisinde formasını giydiği 20 dakikada takımın çehresini değiştiren Rachid Ghezzal’in Giresunspor karşılaşmasında ilk 11’e dönmesi bekleniyor. Kevin N’Koudou’nun sakatlığı nedeniyle kadroda olmayacak Diğer kanatta Nathan Redmond ya da Jackson Muleka’dan hangisinin oynayacağına Valerien Ismael form durumuna göre karar verecek. 

Senin için hazırladığımız haberler