Beşiktaş, Koray Günter ve Mert Çetin’i Transfer Listesine Ekledi

23.06.2022 - 10:46 | Son Güncellenme: 23.06.2022 - 10:54

Transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Hellas Verona'da forma giyen Mert Çetin ve Koray Günter'i gündemine aldı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Koray Günter ve Mert Çetin’i Transfer Listesine Ekledi

Yeni sezon öncesi Romain Saiss ve Gedson Fernandes transferini açıklayan Beşiktaş, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-beyazlı takım, Abdülkerim Bardakçı'nın Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından rotasını İtalya'ya çevirdi.

Koray Günter ve Mert Çetin listede

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş’ın, Hellas Verona’dan Beşiktaş ’ın, Hellas Verona’dan Koray Günter ve bonservisi yine aynı takımda bulunan Mert Çetin için çalışma başlattığı belirtildi. 

Kara Kartal, eğer bu ikiliden birini alırsa savunma kurgusu değişecek. için çalışma başlattığı belirtildi. Kara Kartal, eğer bu ikiliden birini alırsa savunma kurgusu değişecek.

Atınç da listede

Normal şartlarda üçlü savunmada Romain Saiss’i merkezde oynatmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, savunmaya sağ ayaklı bir oyuncu alınırsa Saiss’i üçlünün soluna çekecek. 

Ancak Beşiktaş’ın savunma için bir planı daha var. Listede sol ayaklı olması sebebiyle Göztepe forması giyen Beşiktaş altyapısı çıkışlı Atınç Nukan da var. Kariyerine Birinci Lig’de devam etmek istemeyen Atınç’ın, Beşiktaş’a geri dönmeye hazır olduğu bildirildi. 

İlgini Çekebilir
Marko Arnautovic'te Beşiktaş'a dev rakip!
Habere Git

Eğer Atınç alınırsa teknik direktör Valerien Ismael’in planladığı gibi Saiss merkezde, sol ayaklı Atınç da savunmanın solunda forma giyebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler