Beşiktaş'ta Şenol Güneş 5 ismi gözüne kestirdi

17.11.2022 - 10:41 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 10:48

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dünya Kupası sırasında İstanbul ve Antalya'da yapacağı kampa altyapıdan 5 ismi götürmeye karar verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş 5 ismi gözüne kestirdi

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası arasına lider Fenerbahçe'nin 7 puan arkasında giren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, ligin ikinci yarısı için çalışmalarını sürdürüyor. Takımına 10 gün izin veren Güneş, Dünya Kupası'na giden oyuncuların yokluğunda kadrosunu altyapıdan futbolcularla takviye edecek. 

Güneş'ten Fulya'ya ziyaret

Sabah'ın haberine göre Güneş, Fulya'daki altyapı tesislerine giderek altyapıdan sorumlu Futbol A.Ş. yöneticisi Fırat Fidan, Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi, akademi antrenörleri ve sporcularla bir araya geldi.

Kampa 5 oyuncu götürecek

Antrenörlerle fikir alış verişinde bulunan 70 yaşındaki Güneş, hem İstanbul hem de Antalya'da yapacakları kampa altyapıdan en az 5 oyuncuyu dahil etmeyi düşündüğünü söyledi.  

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş, Beşiktaş Futbol Akademisi'ni ziyaret etti
Habere Git

"Türk futbolunun kurtuluşu altyapıda"

Alınan bilgiye göre Güneş, şunları söyledi: "Siz burada imkânsızlıklar içinde imkân yaratmışsınız. Beşiktaş'ın da Türk futbolunun da kurtuluşu altyapıdır. Burada büyük bir cevher var. Bunu en doğru şekilde işleyip vitrine çıkarmalıyız. Yavaş yavaş takıma entegre ederek gençlerden fayda sağlamalıyız." 

"Genç oyuncu eleştirisi gelirse arkasında bir şey ararım"

Şenol Güneş,  Beşiktaş'a ikinci kez imza atarken yaptığı basın toplantısında genç oyuncularla ilgili eleştirileri kabul etmeyeceğini açıklamıştı. İsim vermeden Fenerbahçeli Arda Güler'e göndermede bulunan Güneş, "Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu oynamadığında tartışılmayıp, benim gençleri oynatıp oynatmamam tartışılıyorsa arkasında bir şey ararım" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler