Beşiktaş'ta şok! Sezonu kapattı!

06.03.2020 - 18:11 | Son Güncellenme: 06.03.2020 - 15:22

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta Douglas'tan kötü haber geldi. Douglas, kaç hafta sahalardan uzak kalacak? Sağlık durumu nasıl? Beşiktaş ile kaç yıllık sözleşmesi var? Flaş gelişme...

Beşiktaş'ta şok! Sezonu kapattı!

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında geride kalan Beşiktaş’ta sakatlık şoku yaşanıyor. Siyah-beyazlı takımda Douglas’ın durumu belli oldu. Brezilyalı futbolcu kaç ay sahalardan uzak kalacak? Sakatlık durumu ne? İşte flaş gelişme…

Beşiktaş'a Douglas'tan kötü haber

Sergen Yalçın ile birlikte çıkışa geçen ve geride kalan haftalarda kayıp yaşamak istemeyen Beşiktaş’a Douglas’tan üzücü bir haber geldi.

Douglas'ta ileri düzeyde yırtık tespit edildi

Brezilyalı futbolcunun sağlık durumu belli oldu. Douglas’da sol uyluk ön adale bölgesinde ileri düzeyde yırtık tespit edildi. Beşiktaş’tan yapılan açıklamada, “Futbol takımımızın 5 Mart Perşembe günü yaptığı antrenmanda sakatlanan futbolcumuz Douglas Santos’un yapılan muayene ve Acıbadem Hastanesi’nde çekilen MR sonucuna göre; sol uyluk ön adale bölgesinde (rectus femoris’de grade 3B zorlanma) ileri düzey yırtık tespit edilmiştir. Sakatlığı sebebiyle sezonun kalan bölümünde formamızı giyemeyecek olan Douglas Santos’un tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Douglas sezonu kapattı

Demir Grup Sivasspor’dan büyük beklentilerle Beşiktaş’a transfer edilen Douglas, sezonu kapattı. Tecrübeli isim sezonun geride kalanında forma giyemeyecek.

Barcelona, Sivasspor ve Beşiktaş...

Barcelona’dan Sivasspor’a kiralık gelen ve 32 maçta 3 gol 7 asiste imza atan futbolcu, sezon başında Beşiktaş’a transfer olmuştu. Douglas, Galatasaray’ın da bir ara transfer gündemine gelmişti.

Douglas bu sezon kaç maçta oynadı?

29 yaşındaki futbolcu bu sezon Beşiktaş’ta 7 maçta 454 dakika süre aldı ve herhangi bir skor üretemedi. Bonservisi elinde olan futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanmış ve maliyeti hakkında açıklama yapılmamıştı. Futbolcu yaklaşık 800 bin Euro garanti para alıyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler