Beşiktaş'ta Teixeira ve Welinton Adana Demirspor beraberliğini değerlendirdi

14.02.2022 - 22:13 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 22:28

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Alex Teixeira ve Welinton maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Beşiktaş'ta Teixeira ve Welinton Adana Demirspor beraberliğini değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş'ın golünü 31. dakikada Alex Teixeira kaydetti. Adana Demirspor'un golü ise 90+2. dakikada Samet Akaydın'dan geldi. Ayrıca ev sahibinin 42. dakikada Mario Balotelli'yle attığı gol VAR incelemesi sonucu faul gerekçesiyle iptal edildi.

Karşılaşma sonrası Alex Teixeira, gol attığı için mutlu olduğunu dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"İkinci golü bulabilirdik"

"Gol attığım için mutluyum. İkinci golü bulabilirdik ama bulamadık. Kendi adıma mutluyum. Kazanabileceğimiz bir maçtı ama kazanamadık."

İlgini Çekebilir
Adana'da Beşiktaş için ilklerin gecesi
Habere Git

Welinton: "Oyunu kontrol edemedik"

Beşiktaş'ta stoper mevkisinde görev yapan Brezilyalı futbolcu Welinton Souza Silva ise "Tabii ki çok çalıştık, çok mücadele ettik. İyi de oynuyorduk. İkinci yarıda mücadele gücümüz düştü. Kazanma azmini sürdürüp daha çok çalışmamız lazım. Bu tür maçları 3 puanla bitirmek zorundayız. Adana Demirspor son anlarda yüklendi. Fırsat yakaladılar. Biz ise oyunu kontrol edemedik. Üzgünüz, daha iyi odaklanmayız." dedi.

Atiba: "Maçın 90 dakika olduğunu unutmadan mücadele etmeliyiz"

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba ise maç sonu yaptığı açıklamada son bitirici vuruşları yapamamaktan dert yandı.

 

Atiba "Kendi kendimizi baskı altına aldık. İkinci yarıdan itibaren kendi oyunumuzu oynamadık. Biz rakibi oyuna ortak ettik. Bu sezon bu çok fazla oldu. İkinci yarıda fırsatlar bulduk. Rakibimiz de buldu, biz de bulduk ama biz son pası veya son bitirici vuruşu gerçekleştiremedik. İkinci yarı böyle maçlarda golü atamazsanız işler zorlanır. Buraya 3 puan için geldik ama 3 puan alamadık. Üzgünüz. Maç tabii ki hemen gelecek çok fazla süre yok. Elimizden gelen en iyi şekilde sonraki maça çalışacağız. Maçın 90 dakika olduğunu unutmadan mücadele etmeliyiz. Evimizde taraftarımız önünde 3 puan almak için mücadele edeceğiz. Bunun için ise elimizden geleni yapacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler