Beşiktaş’ta Tosun Paşa yine dönmedi...

11.03.2021 - 18:13 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 18:30

Son dakika haberleri… Süper Lig’in 30. haftasında Medipol Başakşehir’e konuk olacak Beşiktaş’ın kamp kadrosu belli oldu. Siyah beyazlı takımda Cenk Tosun yine kadroda yer almadı. Detaylar haberimizde…

Beşiktaş’ta Tosun Paşa yine dönmedi...

AJANSSPOR-HABER

Lider Beşiktaş, yarın haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlı takımın kamp kadrosu belli oldu.

Cenk'in kaçırdığı üst üste 4. maç olacak

Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Cenk Tosun bu karşılaşmanın kadrosunda da yer almadı. Golcü futbolcu son olarak Gençlerbirliği ile 15 Şubat’ta oynanan lig mücadelesinde forma giymiş, ardından Denizlispor, Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK karşılaşmalarını kaçırmıştı.    

Gökhan Töre de kadroda yok

Siyah beyazlılarda ayrıca idmanda sakatlanan ve sağ alt baldırında gerilme tespit edilen Gökhan Töre de Başakşehir maçının kamp kadrosuna alınmadı.

Zorlu mücadele öncesi Beşiktaş Süper Lig'de 60 puanla lider, geçtiğimiz hafta 10 maçlık galibiyet özlemini Gençlerbirliği karşısında bitiren Medipol Başakşehir ise 29 puanla 16. durumda bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler