Galatasaray'ın Gündemindeki Nathan Redmond'ı Beşiktaş Transfer Ediyor

06.09.2022 - 20:24 | Son Güncellenme: 06.09.2022 - 20:37

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözdesi Nathan Redmond Beşiktaş'a transfer oluyor. Redmond'la anlaşan Beşiktaş Ajdin Hasic ve Emirhan Delibaş'ı Göztepe'ye kiraladı.

Galatasaray'ın Gündemindeki Nathan Redmond'ı Beşiktaş Transfer Ediyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan yıldız oyuncuyu radarına aldı. Siyah-Beyazlı kulüp, Premier Lig ekiplerinden Southamton'ın 28 yaşındaki sol kanadını kadrosuna katmak üzere. 1 futbolcu ile anlaşma sağlayan Ahmet Nur Çebi yönetimi, 2 futbolcusunu ise takımdan gönderiyor.

Beşiktaş Nathan Redmond için kulübüyle anlaştı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, Nathan Redmond transferi için Southampton ile anlaşma sağladı. İngiliz kulüp, transfer masasında Siyah-Beyazlılar'ın teklifini kabul etti.

Menajeri geliyor

Southampton ile anlaşmayı başaran Beşiktaş, oyuncunun menajerini Türkiye'ye davet etti. Nathan Redmond'ın temsilcisinin İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe de istiyordu ama...

Haberde, Southampton'ın sol kanat oyuncusu ile ilgilenen takımlar arasında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de olduğu ifade edildi. İki Süper Lig devinin de oyuncu için girişimlerde bulunduğu fakat Nathan Redmond'ın Beşiktaş'ı tercih ettiği kaydedildi.

Nathan Redmond kimdir?

6 Mart 1994 doğumlu Nathan Redmond, ülkesi İngiltere'nin Birmingham City takımında futbola başladı. Norwich'te forma giyen futbolcu, 2016 yılında 13,5 milyon Euro'ya Southampton'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 32 karşılaşmada görev alan sol kanat oyuncusu, 3 gol, 6 asist kaydetti.

Emirhan ve Hasic gidiyor

TRT Spor'un haberine göre ise Beşiktaş Nathan Redmond ile 1 yıl kiralık olarak anlaşmaya varırken, Emirhan Delibaş ve Ajdin Hasic 1 yıllığına Göztepe'ye kiralandı.

Senin için hazırladığımız haberler