Beşiktaş'tan KAP bildirimi geldi! Umut Meraş...

30.08.2021 - 13:09 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 17:09

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş, Umut Meraş transferi için oyuncu ve kulübü Le Havre ile görüşmelere başlandığını açıkladı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan KAP bildirimi geldi! Umut Meraş...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın milli futbolcu Umut Meraş ile anlaşma sağladığı biliniyordu.

Siyah-beyazlı kulüp, Umut Meraş'ın transferi için Le Havre ile görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlarma Platformu'na (KAP) bildirdi.

İlgini Çekebilir
"Umut Meraş'ın Beşiktaş'a transferi sportif bir darbedir"
Habere Git

Yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Cengiz Umut Meraş'ın transferi konusunda kendisi ve kulübü Le Havre Athletic Club Football ile görüşmelere başlanmıştır.

1.5 milyon Euro

Profesyonel Futbolcu Cengiz Umut Meraş'ın transferi konusunda Le Havre Athletic Club Football Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Le Havre Athletic Club Football Kulübü'ne 1.500.000 Euro transfer bedeli ödenecektir. 


3+1 yıllık sözleşme

Oyuncu ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere üç yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi. 

"Mücadele etmeye hazırım"

İmza sonrası bir açıklama yapan Meraş, "Şampiyon Beşiktaş camiasına, şanlı formaya, hayatını siyah beyaz renklere adamış büyük Beşiktaş taraftarına layık olabilmek adına terimin son damlasına kadar mücadele etmeye hazırım. Merhaba Beşiktaş!" ifadelerini kullandı. 

Bursaspor'a yüzde 15 pay

Bilindiği üzere Bursaspor, Umut Meraş'ın Le Havre kulübüne transfer olduğunda sözleşmesine bir sonraki satıştan yüzde 15 pay alma maddesi koydurmuştu. Buna göre, yeşil-beyazlı takım Umut Meraş'ın siyah-beyazlı takıma transfer olmasından dolayı 225 bin Euro pay alacak. 

Umut Meraş'ın performansı

Bu sezon takımıyla 4 maça çıkan 25 yaşındaki sol bek geçen sezon ise çıktığı 31 maçta 1 gol ve 1 asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler