Beşiktaş'tan açıklama geldi! Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?

11.03.2022 - 12:23 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 12:27

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçın olumsuz hava şartları nedeniyle erteleneceği şeklinde haberlere Beşiktaş'tan yanıt geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan açıklama geldi! Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?

Süper Lig'in 29. haftasında 14 Mart Pazartesi günü saat 20.00'da Nef Stadı'nda oynanması plananan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin elverişsiz hava şartları nedeniyle ertelenebileceği ve sarı kırmızılı kulübün ertelenme talebiyle TFF'ye başvuru yaptığı ileri sürüldü.

"Bize erteleme talebi gelmedi. Hava şartları izin verirse maçımızı oynayacağız" 

Bu iddialar üzerine Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ açıklamada bulundu. Kocadağ, "Biz de ülkemizi temsil ederken hem bu sezon hem de önceki sezonlar çok sıkışık fikstürlerden çıktık. Avrupa deplasmanında 2-3 gün sonra kendi ligimizde İstanbul dışında maçlar oynadık. Erteleme ile ilgili bize resmi bir talep olmadı. Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Hava şartları izin verirse pazartesi günü maçımızı oynayacağız..." dedi.

Galatasaray, İspanya'dan İzmir'e gidiyor

Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında dün akşam deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul'a dönemiyor. Sarı kırmızılılar İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle uçak seferlerinin iptal edilmesinden dolayı saat 15.30'da kalkan uçakla İzmir'e gidecek ve oradan karayoluyla İstanbul'a dönecek.

İlgini Çekebilir
Derbisi öncesi NEF Stadyumu'nda kar alarmı
Habere Git

Nef Stadı'nda kar önlemi alındı

Süper Lig'de pazartesi akşamı Beşiktaş'ı Nef Stadyumu'nda konuk edecek. Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı, Seyrantepe civarında da hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Kar yağışının pazartesi günü ülkeyi terk etmesi beklense de, Sarı-Kırmızılı yönetim olası bir kar birikmesi ve zemin bozulmasına karşı önlemini almış durumda. İlk etapta zemini koruma altına alan Galatasaraylı yetkililer, ısıtıcılarla çimleri güçlendirerek sahanın derbiye hazır olmasını sağlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler