Beşiktaş'tan 'algı' tepkisi! Rahatsız oldular!

20.05.2017 - 23:11 | Son Güncellenme: 20.05.2017 - 23:11

AJANSSPOR - Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa’yı 4-1 devirerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan Beşiktaş’ta yöneticiler temkinli demeçler vermeye devam ediyor.

Siyah-Beyazlı yöneticiler, “Şampiyonluğa yakınız ama şampiyon değiliz” açıklamasını yaparken, Süper Lig’de gelecek hafta speküle edilebilecek konuların da önüne geçmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig’de gelecek hafta Beşiktaş, düşmesi kesinleşen Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaşlı yöneticilerin spor kamuyounda oluşturulan, ”Gaziantepspor küme düştüğü için Beşiktaş karşısında maçı çok önemsemeyecek” şeklindeki algıdan rahatsız olduğu öğrenildi.

Camiada rahatsızlıklar var... 

Lider Beşiktaş’ın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, ” Şampiyon olmak isteyenler mücadeleye devam ediyor. Küme düşen takımların mücadele etmediğini söylemek eksik ve haksızlık olur. Spor müsabakadır, yarışmadır. Hiçbir zaman şampiyon olduğunuzu iddia edemezsiniz, düştünüz diye de oynamamazlık yapamazsınız.” diyerek önemli bir mesaj verdi.

Öte yandan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de küme düşen Gaziantepspor’un dışında herhangi bir hedefi olmayan Osmanlıspor ile ligin son haftasında karşılaşacak. Beşiktaş camiasının önde gelen bazı isimleri, “Lider olan ve şampiyonluğa koşan bir takımın dengesini bozmak için devreye girenler var.” görüşünde.

Beşiktaş ile en yakın rakibi Medipol Başakşehir arasında 5 puanlık bir fark bulunuyor. Medipol Başakşehir yarın akşam Trabzonspor deplasmanında kazanırsa fark yeniden 2’ye inecek.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler