Beşiktaş'tan Arthur Masuaku Harekatı! Çebi Devreye Girdi

19.02.2023 - 11:39 | Son Güncellenme: 19.02.2023 - 12:15

Beşiktaş, Arthur Masuaku'nun sözleşmesindeki 2.2 milyon Euro'luk opsiyon maddesini kaldırmak için West Ham United ile yeniden görüşmelere başladı. Detaylar.

Beşiktaş'tan Arthur Masuaku Harekatı! Çebi Devreye Girdi

Transfer döneminde Onur Bulut, Omar Colley ve Alexandru Maxim gibi oyuncuları kadrosuna katan Beşiktaş, Arthur Masuaku'nun sözleşmesindeki opsiyon maddesini kaldırmak için harekete geçti.

Masuaku'nun opsiyonu devreye girecek

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Siyah-beyazlı forma altında bugüne kadar 20 resmi maça çıkan Masuaku, 5 kez daha görev yaparsa sözleşmesindeki 2.2 milyon Euro'luk opsiyon maddesi devreye girecek.

Beşiktaş maddeyi iptal ettirmek istiyor

Beşiktaş yönetimi, West Ham United ile yeniden görüşerek bu maddeyi iptal ettirmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Muslera'nın geri dönüş tarihi belli oldu!
Habere Git

Çebi devreye girdi

İngiliz ekibi, siyah-beyazlıların bu teklifine olumlu yaklaşmasa da Başkan Ahmet Nur Çebi'nin bizzat devreye girerek işi çözmesi bekleniyor.

Arthur Masuaku kimdir?

7 Kasım 1993 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi. Kariyerine Valenciennes altyapısında başladı. Sırasıyla Olympiakos ve West Ham formaları giydi. Sezon başında İngiliz ekibinden Beşiktaş'a kiralık olarak transfer oldu.

1.79 cm boyundaki Kongolu futbolcu, defans hattında sol bek olarak görev yapıyor. Milli takım tercihini Kongo'dan yana kullanan 29 yaşındaki Masuaku, çıktığı 11 maçta 1 gol kaydetti. Ağırlıklı olarak sol ayağını kullanan Arthur Masuaku'nun güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza sürpriz talip
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler