Beşiktaş'tan Caner Erkin kararı! Sözleşmesi...

02.12.2019 - 10:59 | Son Güncellenme: 02.12.2019 - 11:01

Beşiktaş'tan Caner Erkin kararı! Sözleşmesi...

Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş’ta diğer taraftan transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar, iç transferde mukavelesi biten oyuncularla da görüşme halinde. Caner Erkin de onlardan biri. Caner Erkin, Beşiktaş’ta kalacak mı? İşte son gelişmeler…

Caner Erkin’in Beşiktaş ile sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Beşiktaş'ın bu sezon özellikle hücumdaki performansıyla ön plana çıkan futbolcularından Caner Erkin'in mukavelesi Haziran'da sona erecek.

Avcı, Caner Erkin için olumlu rapor verdi

Teknik heyet ise takıma katkısından son derece memnun olduğu 31 yaşındaki futbolcuyla devam etmek istediğini yönetime bildirdi.

Yönetim, Caner’e yeni sözleşme önerecek

Bunun üzerine Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, tecrübeli sol bekle devre arasında masaya oturup, yeni sözleşme önerisinde bulunma kararı aldı.

İmzalar ocak ayında atılacak

2017'den bu yana siyah-beyazlı formayı giyen oyuncunun da kariyerini Beşiktaş'ta sürdürmek istediği ifade edilirken, kendisine yapılacak teklifin detayları belli oldu.

Caner Erkin’e kaç yıllık sözleşme teklif edecek?

Ekonomik sorunlar nedeniyle bütçeyi kısmayı planlayan yönetim, 1 milyon 750 bin Euro maaş alan Caner Erkin'e 2 yıllık sözleşme ve 1 milyon 250 bin Euro maaş teklif edecek. Anlaşma sağlanması halinde ocak ayında imzalar atılacak. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler