Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ten Ethem Sancak'a ağır sözler

18.08.2022 - 15:30 | Son Güncellenme: 18.08.2022 - 15:41

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, disipline verilen Ethem Sancak'a ağır sözlerle yüklendi: "Burada ay-yıldız var, Arap bayrağı yok"

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ten Ethem Sancak'a ağır sözler

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta Divan Kurulu seçimleri yaklaşırken mevcut başkan Tevfik Yamantürk'ten Disiplin Kurulu'na verilen iş insanı Ethem Sancak hakkında sert açıklamalar geldi. Yamantürk, Divan Kurulu Başkanlığı'na tekrar aday olduğunu açıklarken Sancak için "Kimin kayığına binerse onun küreğini çeken insanların Beşiktaş’ta yeri olmamalı" dedi

"Kimin kayığına binerse onun küreğini çeken biri..."

 Ethem Sancak'ın yönetim tarafından disipline verildiğini hatırlatan Yamantürk, "Ama bence önemli olan toplum, bu gibi insanları içine kabul ederken daha dikkatli olmalı. Kimin kayığına binerse onun küreğini çeken insanların Beşiktaş’ta yeri olmamalı" dedi. 

"Burada ay-yıldız var, Arap bayrağı yok"

Yamantürk konuşmasına şöyle devam etti: "Bana Türk demeyin, ben Arap’ım, utanırım deyip de arkasında aslan gibi Türk koruma polisiyle İstanbul’un ortasında dolaşan insanları Beşiktaş’ta yeri olmamalı. Burada ay-yıldız var, Arap bayrağı yok. Beşiktaş millidir, milli kalmalıdır." 

İlgini Çekebilir
Yalçın Karadeniz, Beşiktaş Divan Başkanlığı’na adaylığını duyurdu!
Habere Git

Ethem Sancak ne demişti?

Ethem Sancak katıldığı bir televizyon programında "En büyük hayalim Beşiktaş başkanı olmaktı ama ömrüm ona yetmeyecek gibi. Beşiktaş eğer TMSF'ye düşerse ihaleye girip satın alacağım. Beşiktaş’ı Asya’nın Şampiyonlar Ligi şampiyonu haline getireceğim" demişti. Sancak'ın bu sözlerinden sonra yönetim Ethem Sancak'ı Disiplin Kurulu'na göndermişti.

Senin için hazırladığımız haberler