Beşiktaş'tan flaş Joe Worrall kararı!

17.02.2024 - 12:44 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 12:53

Beşiktaş devre arasında Nottingham Forest'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı İngiliz savunma oyuncusu Joe Worrall ile ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan flaş Joe Worrall kararı!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna kattığı dört isimden biri olan ve Kayserispor karşısında siyah beyazlı formayla ilk maçına çıkan Joe Worrall'ın takımdaki geleceği konusunda erken bir karara varıldı.

Satın alma opsiyonuyla kiralandı

Beşiktaş, 27 yaşındaki Joe Worrall'ı Nottingham Forest'tan satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Siyah beyazlılar İngiliz ekibine bu transfer için herhangi bir kiralama bedeli ödemezken, Worrall 600 bin Euro maaş alacak. 

Ligde ilk kez Antalya maçında forma giydi

Joe Worrall, Beşiktaş formasını ilk kez Türkiye Kupası'ndaki Antalyaspor deplasmanında son dakikada oyuna girerek giymişti. O karşılaşmada çok kısa süre sahada kalan İngiliz oyuncu, Kayserispor deplasmanında ilk lig maçına çıktı. Mücadeleye ilk 11'de başlayan Worrall, 90 dakika sahada kalmıştı.

Yönetimden erken karar

Fanatik'te yer alan habere göre; golsüz berabere biten Kayserispor karşılaşmasında 90 dakika görev yapan Joe Worrall, yönetimin gözünde ilk sınavı başarıyla geçti. Siyah beyazlı yönetimin, deneyimli İngiliz stoperin bonservisinin alınması için şimdiden görüşünün olumlu olduğu ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler