Beşiktaş, Gedson Fernandes'in sözleşmesini uzattı

12.09.2023 - 11:05 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 11:17

Beşiktaş, Portekiz Ligi takımlarından Benfica'dan kadrosuna kattığı 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun ücretine zam yaptı ve sözleşmesini uzattı. Detaylar.

Beşiktaş, Gedson Fernandes'in sözleşmesini uzattı

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, iç transferde bir oyuncuyla daha anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, Gedson Fernandes ile sözleşme uzattı

Temmuz ayında iç transferde kaleci Mert Günok ile sözleşme yenileyen Siyah-Beyazlı yönetim, 2022 yılında kadrosuna kattığı Gedson Fernandes ile de sözleşme uzattı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan Portekizli orta sahanın mukavelesini revize ederek 1 yıl daha uzatma kararı aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Umut Meraş ile yollar ayrılıyor! İşte yeni takımı...
Habere Git

Maaşına zam yapıldı

Yeni anlaşmaya göre Gedson Fernandes'in 1.2 milyon Euro olan yıllık ücreti, 500 bin Euro zam yapılarak 1.7 milyon Euro'ya yükseltildi.

Beşiktaş kariyeri

Beşiktaş'ın geçen sezon 6 milyon Euro'ya Benfica'dan bonservisini aldığı 24 yaşındaki yıldız futbolcu, Siyah-Beyazlı takımla toplam 45 maçta 4 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olarak gösterilen Gedson'un ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda elde edilecek gelir, Beşiktaş ve Benfica arasında yarı yarıya paylaşılacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, İngiliz yıldız için harekete geçti!
Habere Git

Sırada Salih Uçan ve Cenk Tosun var

Siyah-Beyazlı yönetimin, iç transferde orta saha oyuncusu Salih Uçan ve golcü oyuncu Cenk Tosun ile de sözleşme yenilemesi bekleniyor.

Ahmet Nur Çebi: "Cenk ve Salih'le konuştum"

İki oyuncunun durumuyla ilgil ibir açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şu ifadeleri kullandı:

"Cenk ve Salih'le konuştum. Cenk'e kapıyı açan başkanım. Başkası açmayabilirdi, benim de bir hakkım vardı. Biraz beklemelerini istedim. Salih'i oğlum gibi görüyorum. Bizimle anlaşmamaları mümkün değil. Kendilerine söyledim, şu transfer dönemi bitsin, limitlerimizi görelim. Benim onların haklarını vermemem mümkün değil. Birkaç hafta içinde biter inşallah."

Senin için hazırladığımız haberler