Beşiktaş'tan Ghezzal, Rosier ve Mensah kararı

24.03.2021 - 10:29 | Son Güncellenme: 24.03.2021 - 10:36

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından lider Beşiktaş, kadroda yer alan kiralık oyuncular ile ilgili kararını verdi. Buna göre Rachid Ghezzal ve Rosier takımda tutulacak, Bernard Mensah'ın ise satın alma opsiyonu kullanılmayacak. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Ghezzal, Rosier ve Mensah kararı

Süper Lig lideri Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlı takım kadroda yer alan kiralık oyuncular ile ilgili kararını verdi. 

Beşiktaş, kiralık oyuncularla ilgili kararını verdi

A Spor'da yer alan habere göre; Süper Lig'de kritik derbide Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, rakibiyle puan farkını korurken, bir maç eksiği olmasına rağmen takipçisi Galatasaray'la olan puan farkını da 3'e çıkardı. Siyah-beyazlı takımda kiralık oyuncularla ilgili karar verildi.

Beşiktaş puan farkını korudu

Süper Lig'de kritik derbide Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, rakibiyle puan farkını korurken, bir maç eksiği olmasına rağmen takipçisi G.Saray'la olan puan farkını da 3'e çıkardı.

Transfer çalışmaları şimdiden başladı

63 puanla liderlik koltuğunda oturan siyah-beyazlı takımda gelecek sezon için şimdiden kollar sıvandı.

Kiralık oyuncularla ilgili karar verildi

Transferlerde bu sezon nokta atışı yapan ve takıma yeni katılan oyunculardan maksimum performans alan Beşiktaş'ta kiralık oyuncular ile ilgili karar verildi.

Mensah'ın satın alma opsiyonu kullanılmayacak

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak yedek kulübesine mahkum kalan Bernard Mensah'ın zorunlu olmayan satın alma opsiyonu kullanılmayacak.

Derbideki futbolu tepki çekmişti

Özellikle Fenerbahçe derbisinde oyuna sonradan etkisiz futboluyla tepki alan Ganalı futbolcu ile sezon sonunda yollar ayrılacak.

4 gol, 1 asistlik performans

Mensah bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 24 maçta 4 kez ağları havalandırırken, 1 de asist yaptı.

Hedef Rosier ve Ghezzal'ı takımda tutmak

Siyah-beyazlı yönetim diğer kiralık oyuncular Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal için kulüpleriyle sezon sonu için tekrar görüşecek.

Asist kralı Ghezzal

Takıma çok çabuk adapte olan Ghezzal, 13 gol pası ile asist krallığında zirvede yer alıyor. Cezayirli yıldızın 1 de golü bulunuyor. Fransız sağ bek ise 1 gol, 5 asistlik performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Senin için hazırladığımız haberler