Beşiktaş'tan Golcü Hamlesi! Oyuncu Tamam, Bonservis Pazarlığı Sürüyor

19.07.2023 - 18:08 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 18:25

Beşiktaş, transferde atağa geçti. Ahmet Nur Çebi yönetimi, Cremonese'den David Okereke ile anlaştı. Kulüple bonservis pazarlığı devam ediyor. Detaylar.

Beşiktaş'tan Golcü Hamlesi! Oyuncu Tamam, Bonservis Pazarlığı Sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, takviye çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz gün takımın hazırlık kampına katılan ve teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, oluşturulan liste doğrultusunda transfer görüşmelerini sıklaştırdı.

Beşiktaş Okereke ile ilgileniyor

Habertürk'ün haberine göre Beşiktaş, Serie B takımlarından Cremonese'nin Nijeryalı golcüsü David Okereke'yi radarına aldı. Siyah-Beyazlılar, oyuncu için harekete geçti.

Okereke ile anlaşma sağlandı

Beşiktaş yönetimi, David Okere ile anlaşma sağladı. Yapılan anlaşmaya göre 25 yaşındaki santrfor, Kara Kartal'dan senelik 1,5 milyon Euro maaş alacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a müjde: Yeni transfer bu akşam geliyor!
Habere Git

Cremonese, Beşiktaş'ın ilk teklifini kabul etmedi

Okereke ile anlaşan Beşiktaş, oyuncunun kulübü Cremonese ile olan görüşmelerini sürdürüyor. Ahmet Nur Çebi yönetiminin ilk teklifi, İtalyanlar tarafından kabul edilmedi.

Cremonese 6 milyon Euro istiyor

Beşiktaş, David Okereke için 4 milyon Euro'luk bonservis bedelini gözden çıkardı. Fakat Cremonese cephesi, golcü futbolcu için Siyah-Beyazlı yönetimden 6 milyon Euro talep etti. Aradaki 2 milyon Euro'luk fark ortaya çıkarken, pazarlıkların devam ettiği kaydedildi.

david Okereke'nin kariyeri

Ülkesi Nijerya'da futbola başlayan 29 Ağustos 1997 doğumlu David Okereke, İtalya'da Lavagnese, Spezia, Cosenza gibi kulüplerde forma giydi. Belçika'da Club Brugge'a 8.16 milyon Euro karşılığında transfer olan Okereke, Çizme'de Venezia'ya kiralandı, geçtiğimiz sezonun başında ise Cremonese'nin yolunu tuttu.

İlgini Çekebilir
Çebi'den taraftara mesaj
Habere Git

Okereke'nin performansı

Geçen sezon 38 resmi müsabakada süre bulan David Okereke, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Nijeryalı santrfor 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler