Beşiktaş Yöneticisi Umut Şenol'dan Fenerbahçe Tepkisi

24.01.2023 - 00:07 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 00:33

Beşiktaş Yöneticisi Umut Şenol, Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı sonrası flaş bir paylaşımda bulundu. Şenol, "Çifte standart nedir nasıl yapılır?" dedi.

Beşiktaş Yöneticisi Umut Şenol'dan Fenerbahçe Tepkisi

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin deplasmanda Ümraniyespor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Beşiktaş Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu yöneticisi Umut Şenol, karşılaşma sonrası flaş bir paylaşım yaptı.

Umut Şenol, derbiden bir pozisyon paylaştı

90+8. dakikada Ümraniyespor'un Umut Nayir ile attığı golün Fenerbahçeli oyuncu Michy Batshuayi'nin formasından çekildiği gerekçesiyle iptal edilmesine tepki gösteren Şenol, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında geçmiş yıllarda oynanan bir derbi karşılaşmasında yaşanan bir pozisyonu sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.

"Çifte standart nedir nasıl yapılır?"

Şenol paylaşımında, "Çifte standart nedir nasıl yapılır? Bugün bir kez daha gördük" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Recep Uçar'dan hakem tepkisi: "Yeter artık"
Habere Git

Hakem, Umut Nayir'in attığı golde Batshuayi'ye faul verdi

90+8. dakikada Ümraniyespor'da Geraldo'nun pasında savunmanın arkasına sarkan Umut Nayir, altıpasın gerisinden sağ çaprazdan yerden vurdu. Meşin yuvarlak filelere gitti.

İlk anda golü veren maçın hakemi, VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu saha kenarından izledi. Pozisyonun başlangıcında Batshuayi'ye faul yapıldığını belirleyen hakem Abdulkadir Bitigen, golü iptal etti.

Ümraniyespor'dan tiyatro benzetmesi

İlgini Çekebilir
Ümraniye attı Fener güldü
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler