Beşiktaş'tan' 'Mensah krizi' açıklaması

23.10.2020 - 17:07 | Son Güncellenme: 23.10.2020 - 17:11

Son dakika Beşiktaş haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Bernard Mensah'ın sözleşmesi ile ilgili açıklama yaptı. Siyah-beyazlı takım, Kayserispor dışında bir başka kulübe, transfer ücreti ödeme yükümlülüğü bulunmamaktadır ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan' 'Mensah krizi' açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Kayserispor'dan kadrosuna kattığı Bernard Mensah'ın sözleşmesi durumu ile ilgili bir açıklama yaptı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Medyada yer alan ‘Beşiktaş’ta Bernard Mensa krizi’ başlıklı haberle ilgili açıklama yapma gereği duyulmuştur.

 

17 Ağustos 2020 tarihinde satın alma opsiyonlu geçici transfer sözleşmesiyle Futbol A Takım kadromuza dahil olan Bernard Mensah için, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Kayserispor Kulübü ile görüşülüp anlaşmaya varılmıştır.

Kulübümüzün Bernard Mensah’ın geçici ya da muhtemel nihai transferi kapsamında tek muhatabı Kayserispor olup Kayserispor dışında bir başka kulübe, transfer ücreti ödeme yükümlülüğü bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

6 maç 1 gol

Öte yandan Beşiktaş ile 1 yıl sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 6 maçta sahaya çıktı ve 1 gol kaydetti.

Denizlispor maçında yok

Bu arada Gana Milli Takımı kampından döndükten sonra yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan ve evinde izolasyon altına alınan Bernard Mensah, Beşiktaş'ın Denizlispor ile 26 Ekim Pazartesi günü deplasmanda yapacağı Süper Lig maçında forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler