Beşiktaş'ın Yusuf Sarı için yaptığı transfer teklifi belli oldu!

24.12.2023 - 16:52 | Son Güncellenme: 24.12.2023 - 17:01

Son dakika haberleri. Süper Lig ekibi Beşiktaş, Adana Demirspor'da forma giyen ve birçok takımın transfer listesinde yer alan Yusuf Sarı'ya teklif yaptı.

Beşiktaş'ın Yusuf Sarı için yaptığı transfer teklifi belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olan ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, ocak ayı transfer dönemi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Beşiktaş, Yusuf Sarı'nın peşinde

beIN Sports'ta yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar'ın, Adana Demirspor'da forma giyen Yusuf Sarı için harekete geçtiği belirtildi.

Teklif 2.5 milyon Euro

Haberde, Kara Kartal'ın milli futbolcu için Mavi Şimşekler'e 2.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da flaş ayrılık! Sözleşmesini feshetti
Habere Git

Futbolcuların maaşları ödenmiyor

Bilindiği üzere Adana Demirspor'da futbolcuların maaşlarının birkaç aydır ödenmediği ortaya çıkmış ve bazı futbolcular takımdan ayrılmak istemişti. Bu futbolcuların arasında Yusuf Sarı'nın da olduğu iddia edilmişti.

Murat Sancak: "Yusuf Sarı ile ilgili çok ciddi teklifler var"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da, Yusuf Sarı'ya çok ciddi tekliflerin geldiğini söylemişti. Sancak açıklamalarında, "Yusuf Sarı ile ilgili çok ciddi teklifler var. Rusya'dan bir takımın teklifi var, Fransa'dan var. İtalya'dan var. Zenit çok ciddi istiyor. Marsilya var, Rennes var, Olimpik Lyon var. Hatta... Neyse onu söylemeyeyim netleşsin ondan sonra. Ederini bulursa gönderirim. Ederini bulursa, eğer kendisi de gitmek isterse tutmak büyük hata olur zaten. 

"Turşusunu kuracak halimiz yok"

Morali bozulur, performansı düşer. Parasını bulmuşsun, parasını da kazandıracak, kendisi de para kazanacak. İzin ver gitsin, o da mutlu olsun, kulüp de mutlu olsun. Turşusunu kuracak halimiz yok" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe de bir yıldız daha derbide yok!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, bu sezon forma giydiği 21 karşılaşmada 2 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

  • Süper Lig: 15 maç, 7 asist
  • Konferans Ligi Elemeleri: 6 maç, 2 gol, 2 asist

Senin için hazırladığımız haberler