Transfer Haberleri | Beşiktaş'tan Nicolas Pepe'ye Teklif

14.08.2023 - 21:54 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 22:03

Transfer haberleri... Beşiktaş'tan Nicolas Pepe'ye teklif... Siyah-beyazlı ekip, Premier Lig'de Arsenal'de forma giyen sağ kanat oyuncusu için teklif yaptı.

Transfer Haberleri | Beşiktaş'tan Nicolas Pepe'ye Teklif

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Son olarak İngiliz yıldız Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain ile üç yıllık sözleşme imzalayan Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, Arsenal'de forma giyen Nicolas Pepe için de ısrarını sürdürüyor.

Beşiktaş'tan Nicolas Pepe'ye teklif

RMC Sport'ta yer alan habere göre; siyah-beyazlı takımın, Nicolas Pepe'ye 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu belirtildi.

Nicolas Pepe düşünmek için süre istedi

Arsenal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona erecek olan 28 yaşındaki yıldız oyuncunun, düşünmek için Beşiktaş'tan süre istediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Kartal'da Alex Oxlade-Chamberlain imzaladı! İşte maliyeti...
Habere Git

Geçen sezonu Nice'te kiralık geçirdi

1 Ağustos 2019 yılında Lille'den Arsenal'e 80 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Fildişi Sahili oyuncu, geçen sezonu Fransız temsilcisi Nice'te kiralık olarak geçirmişti.

Geçen sezonki performansı

Nice ile 28 karşılaşmaya çıkan Pepe 8 gol ve 1 asist kaydetti. 

Arsenal ile de 112 karşılaşmaya çıkan sağ kanat oyuncusu 27 gol ve 21 asistlik performans sergiledi. Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da görev yapan yıldız oyuncu, çıktığı 33 maçta 10 gol ve 2 asist ile oynadı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Uğurcan Çakır, Nantes iddiaları doğru mu? Açıklandı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler