Beşiktaş'tan N’Koudou’ya: "Ya ücretini düşür ya da git"

09.08.2022 - 14:25 | Son Güncellenme: 09.08.2022 - 14:30

Beşiktaş Yönetimi, maliyetini yüksek bulduğu N’Koudou’ya 2 seçenek sundu. Takım bütçesini düşürmeye çalışan siyah beyazlılar, Fransız futbolcudan fedakarlık bekliyor

Beşiktaş'tan N’Koudou’ya: "Ya ücretini düşür ya da git"

Domagoj Vida, Jeremain Lens, Michy Batshuayi ve Oğuzhan Özyakup’un da aralarında bulunduğu yüksek maliyetli oyuncularla yollarını ayıran Beşiktaş yönetimi, yılda 1.6 milyon Euro garanti ücret alan Kevin N’Koudou’dan, ücretinde indirim yapmasını istedi.

Ya indirim ya ayrılık

Hürriyet'te yer alan habere göre; Siyah beyazlı yöneticiler, Fransız futbolcunun menajerine, “N’Koudou’dan memnunuz ancak kulübün ekonomik yükünü hafifletmek zorundayız. Ücretinde indirim yapmasını istiyoruz. Yoksa da isteklerini karşılayacak bir takıma gitsin” dedi.

N’Koudou giderse La Fuente kiralanacak

Bu talep üzerine harekete geçen menajerin, Avrupa’da birkaç kulüple görüştüğü ve haber beklediği öğrenildi. Beşiktaş, N’Koudou’nun ayrılması halinde Marsilya’nın 21 yaşındaki ABD’li sol kanat oyuncusu Konrad De La Fuente’yi bir yıllığına kiralayacak.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | 10 yılı kurtardılar
Habere Git

Welinton giderse yerine 2 aday var

Diğer taraftan Suudi Arabistan’ın El İttifak takımından teklif alan Welinton’un da ayrılmasının söz konusu olduğu, böyle bir ihtimalin gerçekleşmesi durumunda, bonservisi elinde olan Jason Denayer ya da Verona’dan Koray Günter’le temasa geçileceği belirtildi. İki futbolcu da daha önce Galatasaray’da forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler