Rıdvan'ı transfer eden Rangers, Kartal Kayra Yılmaz'ın peşine düştü

25.07.2022 - 09:52 | Son Güncellenme: 25.07.2022 - 10:13

Beşiktaş'ın 21 yaşındaki milli sol beki Rıdvan Yılmaz'ı kadrosuna katmaya hazırlanan Rangers, siyah beyazlıların bir başka genç oyuncusunun daha peşine düştü.

Rıdvan'ı transfer eden Rangers, Kartal Kayra Yılmaz'ın peşine düştü

Yeni sezon öncesi kadrosunu Gedson, Saiss, Cenk Tosun, Weghorst, Muleka ve Emrecan Uzunhan ile güçlendiren Beşiktaş'ta, Rıdvan Yılmaz İskoç ekibi Rangers'a transfer oluyor. Siyah beyazlılarda bir genç oyuncunun daha takımdan ayrılması gündemde...

Rangers, Kartal Kayra Yılmaz'ı istiyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Rıdvan'ı 6.5 milyon euro'ya kadrosuna katan Rangers, yine siyah beyazlı takımın bir genç isminin peşine düştü. İskoç ekibinin Rıdan'ın ardından bu kez de Kartal Kayra Yılmaz için Beşiktaş'ın kapısını çalacağı kaydedildi.

İlk temas kuruldu

Gelen haberlere göre Rangerslı yetkililerin 21 yaşındaki ön libero ile ilk teması kurduğu, artık Beşiktaş yönetimi ile masaya oturacakları belirtildi. Piyasa değeri 1 milyon euro olan 1.78 boyundaki futbolcu için ne kadarlık bir teklif yapacağı bilgisine ise ulaşılamadı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta gündem Çalhanoğlu! Teklif yapılacak
Habere Git

Ümraniyespor'un şampiyonluğuna önemli katkı yaptı

Beşiktaş altyapısından yetişen Kartal, geçen sezonu Ümraniyespor'da kiralık olarak geçirdi. Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek 21 yaşındaki futbolcu on numarada da görev alabiliyor. Kartal Kayra Yılmaz geçtiğimiz sezon çıktığı 32 maça çıktı 1 gol ve 7 asist üreterek, Ümraniyespor'un Süper Lig'e yükselmesinde önemli rol oynadı. Siyah beyazlı futbolcu U20 Milli Takım formasını da 7 kez terletti.

Senin için hazırladığımız haberler