Beşiktaş'tan Mehmet Topal ve Necip Uysal'ın sakatlığı hakkında açıklama

19.09.2021 - 16:15 | Son Güncellenme: 19.09.2021 - 16:23

Beşiktaş, Antalyaspor maçında oyuna devam edemeyen Necip Uysal ve Mehmet Topal'ın sakatlıkları hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Mehmet Topal ve Necip Uysal'ın sakatlığı hakkında açıklama

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'deki Antalyaspor maçına 6 eksikle çıkan Beşiktaş karşılaşma içinde 2 fire daha verdi. Önce Necip Uysal arkasından da  Mehmet Topal sakatlanarak ilk yarıda sahayı tek etmek zorunda kaldı. 

Necip'in yan bağlarında zorlanma 

Siyah-beyazlı kulüpten iki oyuncunun durumu hakkında bir açıklama geldi. Beşiktaş'ın paylaşımında, "Futbol A Takımımızın Süper Lig’in 5. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada sağ dizine darbe alan futbolcumuz Necip Uysal’ın diz eklem kapsülünde ve iç yan bağında zorlanma ve yumuşak doku travması tespit edilmiştir" denildi.

Mehmet Topal'da kısmi yırtık

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Aynı müsabakada sol uyluk iç adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Mehmet Topal’a Acıbadem Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılmış, oyuncumuzun uyluk iç adalesinde (adduktor longus) kanama ve kısmi yırtık tespit edilmiştir.

 

Futbolcularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında 21 Eylül Salı günü Adana Demirspor'u konuk edecek. Her iki futbolcunun da bu maçta forma giymesi beklenmiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler