Beşiktaş, Ajaxlı Dusan Tadic'i Transfer Etmek İçin Devreye Girdi

09.07.2023 - 09:52 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 10:01

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta gündeme Ajax'ın 34 yaşındaki oyunucusu Dusan Tadic geldi. Kartal, transfer için düğmeye bastı. Detaylar...

Beşiktaş, Ajaxlı Dusan Tadic'i Transfer Etmek İçin Devreye Girdi

AJANSSPOR HABER

Tenik Direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme beklenmeyen isim geldi. Siyah-Beyazlılar, Ajax'tan Tadic transferi için hamle yapacağı iddia edildi. Detaylar...

Tadic, Beşiktaş'a önerildi

Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ederken Dusan Tadic'in menajeri Siyah-Beyazlı ekibe tecrübeli oyuncuyu önerdiği iddia edildi. Fanatik'te yer alan alan habere göre, Ajax ile sözleşmesini feshetme durumunda olan Tadic'i Beşiktaş, listesine ekledi.

Beşiktaş, sözleşmeyi bekliyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Kartal, kulübüyle 1 yıllık kontratı bulunan tecrübeli futbolcunun boşa çıkması halinde resmen devreye girecek.

İlgini Çekebilir
Leyton Hammonds Beşiktaş’ta
Habere Git

Tadic görüşme yapacak

Ajax yetkilileri ile görüşme yapacak olan Tadic, menajeri ile bu hafta buluşacak. Milos Malenovic ile buluşarak Ajax yetkilileri ile sözleşme fesih görüşmeleri yapması beklendiği ifade edildi.

11 gol 18 asist

Geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi’nde 34 maçta 11 gol ve 18 asistlik performans ortaya koyan deneyimli futbolcunun piyasa değeri 6 milyon Euro seviyesinde bulunuyor.

Tadic hangi pozisyonda oynuyor?

10 numara, sol kanat ve sağ kanat hatlarında görev yapabilen Tadic, santrforda da süre alabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler