Beşiktaş'tan sol bek transferi! Anlaşma tamam!

22.04.2020 - 09:22 | Son Güncellenme: 22.04.2020 - 09:27

Gelecek sezon için kadrosuna sol bek transfer etmek isteyen Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar yeni transferini Türkiye'de buldu. Anlaşma sağlandı. Tüm ayrıntılar...

Beşiktaş'tan sol bek transferi! Anlaşma tamam!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş, Fabrice N'Sakala ile görüştü mü? Transferde anlaşma sonuçlandı mı? Ayrıntılar haberde...

Beşiktaş sol bek için harekete geçmişti

Sezon sonunda Rebocho’nun kiralık kontratının bitip Fransa’ya dönecek olmasıyla birlikte takımın bir diğer sol beki Caner Erkin’in de sözleşmesinin bitecek olmasını göz önünde bulunduran Beşiktaş, transferde ilk hedefi bu bölge olarak belirlemişti.

N'Skala ile 2+1 yıllık anlaşma

Fanatik'te yer alan habere göre; Kara Kartal, sol bek transferinde mutlu sona ulaştı... Siyah-Beyazlılar, Alanyaspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fabrice N’Sakala’yla 2+1 yıllık ön anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’tan senelik 1 milyon Euro kazanacak.

Fenerbahçe de istedi, Beşiktaş'a tamam dedi

Beşiktaş'ın, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin de devrede olmasına rağmen oyuncunun eski hocası Sergen Yalçın’la çalışmak istemesi sebebiyle transferde mutlu sona ulaştığı öğrenildi.

Alacağı ilerleyen süreçte 100'er bin Euro artacak

Siyah-Beyazlılarla anlaşma sağlayan Demokratik Kongolu futbolcunun maaşının ilerleyen yıllarda 100’er bin Euro artacağı kaydedildi.

Alanyaspor'da bu sezon kaç maçta oynadı?

N’Sakala, Alanyaspor formasıyla 4 sezonda 120 maçta forma giyerek istikrarlı bir görüntü ortaya koymuştu.

Senin için hazırladığımız haberler