Tayyip Talha Sanuç Beşiktaş'a imzayı attı

09.09.2022 - 18:00 | Son Güncellenme: 09.09.2022 - 19:14

Transferi konusunda Fenerbahçe mi Beşiktaş mı derken siyah beyazlı ekibe transfer olan genç oyuncu Tayyip Talha Sanuç resmi sözleşmeye imzasını attı..

Tayyip Talha Sanuç Beşiktaş'a imzayı attı

Beşiktaş Adana Demirspor’un 22 yaşındaki defans oyuncusu Tayyip Talha Sanuç ile sözleşme imzaladığını açıtkladı.

Tayyip Talha Sanuç açıklaması

Siyah-beyazlı kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2022-23 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, defans oyuncusu Tayyip Talha Sanuç ile sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Tayyip Talha Sanuç’a Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, şanlı formamızla başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş kimleri transfer etti? 2022-23 sezonu gelenler ve gidenler
Habere Git

"Adım ilk Beşiktaş ile anıldığında çok heyecanlanmıştım"

Transferi hakkında konuşan Tayyip Talha Sanuç "Bu büyük camiaya katıldığım için çok mutluyum. Transfer sürecimde adım ilk Beşiktaş ile anıldığında çok heyecanlanmıştım, çok mutlu olmuştum. Bu süreç mutlu bir şekilde bittiği için iki tarafa da teşekkür ediyorum." dedi.
 

"Geç saatte de olsa transferim bitti"

Sözlerine devam eden genç oyuncu, "Burada olduğum için çok mutluyum. Geç saatte de olsa transferim bitti, bu kulübe bağlandım. Umarım bu kulüpte çok başarılı sezonlar geçiririm. Buraya oynamaya ve şampiyonluklar yaşamaya geldim. Çok kaliteli bir kadronun içine geldiğimi biliyorum." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler