Beşiktaş'tan transfer kararı! Son dakika golü her şeyi değiştirdi

29.12.2021 - 13:06 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 13:10

Beşiktaş, transfer planlarını değiştirdi. Ahmet Nur Çebi transfer yapacak mı? Bonservis ile oyuncu alınacak mı? Yeni teknik direktör kim olacak? Önder Karaveli kalacak mı?

Beşiktaş'tan transfer kararı! Son dakika golü her şeyi değiştirdi

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş'ta Konya deplasmanında son dakikayla golüyle 1-0'lık yenilgi transfer planlarının değişmesine neden oldu.  Başkan Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın görevdeyken puan farkının açılmasına karşın hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söylemişti.

Önder Karaveli ile camia hareketlendi ama...

Yalçın yerine gelen Önder Karaveli ile alınan Yukatel Kayserispor ve Göztepe galibiyetiyle Fenerbahçe deplasmanından alınan puanla camia tekrar hareketlenmiş, transfer planları yapılmaya başlanmıştı. Ancak Konyaspor'dan son dakikada gelen yenilgi her şeyin değişmesine neden oldu.

'Transfere gerek yok'

Şampiyonluk umutlarını tüketen Beşiktaş’ta yönetim artık ara transferde takviye yapmayı düşünmüyor. Edinilen bilgiye göre Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşen yöneticiler, “Kadromuz zaten yeterli . Normalde bu ilgin üstünde bu nedenle şu anki şartlarda oyuncu almaya gerek yok. En iyisi yeni sezonun planlamasını yapmak ve geleceğin takımını oluşturmak" dediler.

Bonservis maliyeti olmazsa transfer

Başkan Çebi'nin de bu fikre sıcak baktığı öğrenildi. Başkan Çebi, ancak teknik ekibin istemesi halinde  ve bonservis maliyeti olmayan isim bulunursa transfer yapacak. Futbol AŞ  Sorumlusu Ceyhun Kazancı da şu an transfer yapmayı düşünmediklerini söyledi.

Önder Karaveli devam

Beşiktaş'ta bir yandan da teknik direktör konusunda gelişmeler yaşanıyor. Hoca arayışında istediği sonuçları alamayan siyah beyazlılarda sezon sonuna kadar Önder Karaveli ile devam edilmesi yönünde görüşler öne çıktı. Şu an gerçekçi hedef olarak gözüken Türkiye Kupası'ndan erken elenme ve Süper Kupa'nın Antalyaspor'a kaybedilmesi  halindeyse tekrar teknik direktör arayışlarının başlayacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler