Beşiktaş'tan transfer stratejisi ve Dorukhan açıklaması!

19.03.2020 - 10:53 | Son Güncellenme: 19.03.2020 - 10:56

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, gelecek sezonki planlamaları hakkında açıklamalar yaptı. Beşiktaş'ın gelecek sezonki transfer stratejisi nasıl olacak? TFF'den ayrılacak bütçe ne kadar? Dorukhan Toköz Beşiktaş'ta kalacak mı? Kocadağ bu sorulara yanıt verdi.

Beşiktaş'tan transfer stratejisi ve Dorukhan açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer çalışmaları ve sözleşmeleri bitecek futbolcular hakkında açıklamalar yaptı. Beşiktaş’ın bütçesi nasıl? Kaç transfer yapılacak? Dorukhan Toköz, Beşiktaş’ta kalacak mı? Emre Kocadağ açıkladı.

Emre Kocadağ: ”Sergen Yalçın’ın isteği dışında kimseyi transfer etmeyeceğiz”

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, yeni sezonla ilgili stratejisini belirledi. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “Teknik direktörümüz Sergen Yalçın’ın isteği dışında bir futbolcuyu kadromuza katmak için görüşmemiz olmayacak. Transferde, TFF'nin vereceği bütçe de önemli. Şartlarımıza uymayan futbolcularla yollarımızı ayırabiliriz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın transferdeki stratejisi

Sabah’a konuşan Kocadağ, “Transferde iki kriterimiz var. Bunlardan birincisi hocamızın isteğinin olması. Asla Sergen Yalçın'ın isteği dışında bir görüşmemiz olmayacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcularımızla ilgili olarak öncelikle hocamızdan rapor bekliyoruz. Henüz bu rapor bize gelmedi. Sergen hocanın kalmasını talep ettiği futbolcularla görüşme sağlayacağız” dedi.

Emre Kocadağ: ”Maaş yükümüz çok fazla”

Ayrıca Kocadağ, “İkinci kriter ise federasyondan tarafımıza verilecek bütçe. Şu an maaş yükümüz fazla ve federasyon yeni sezon için bütçesini bize ilettiğinde neler yapabileceğimize bakacağız, bu bizim açımızdan çok önemli, önümüzü o şekilde göreceğiz. Bize sunulacak bütçe şartları içerisinde yeni sözleşmeler ve transfer hamleleri yapabiliriz. Şartlarımıza uyan isimlerle devam edip, uymayanlarla yolları ayırmak zorunda kalacağız. Henüz federasyon açıklamamışken bu konuda adım atamayız” ifadelerini kullandı.

Dorukhan Toköz, Beşiktaş’ta kalacak mı?

Öte yandan Beşiktaş Asbaşkanı Kocadağ, takımdaki geleceği konuşulan Dorukhan Toköz ile ilgili fikrini açıkladı.

Emre Kocadağ: ”Dorukhan ile sözleşme imzalayacağımızı düşünüyorum”

Siyah-beyazlı yönetici, ”Dorukhan Toköz, Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusu. Bizimle 2021'e kadar mukavelesi bulunuyor. Dorukhan Beşiktaş'ta kalmayı, biz de onun kulübümüzde devam etmesini istiyoruz. İki taraf adına da konuşmam gerekirse sözleşme imzalama konusunda istekliyiz. Asgari müşterekte buluşarak görüşmelerimizden sonuç alacağımızı ve sözleşme imzalayacağımızı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler