Beşiktaş'tan Wout Weghorst Açıklaması | Transfer Haberleri

13.01.2023 - 21:47 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 22:04

Transfer haberleri... Beşiktaş, Wout Weghorst'un sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Burnley, Beşiktaş'a 2 milyon 825 bin euro ödeyecek. İşte detaylar

Beşiktaş'tan Wout Weghorst Açıklaması | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, sezon başında Burnley'den kiralanan Wout Weghorst'un sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Wout Weghorst ayrılığı KAP'a bildirdi

Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Wout Weghorst ve kulübü ile olan geçici transfer sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak sonlandırıldığını KAP'a bildirdi.

İşte Weghorst'un fesih bedeli

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Wout François Maria Weghorst ve kulübü ile yapılan geçici transfer sözleşmesi oyuncu ve kulübü ile karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır. Burnley FC kulübü tarafından sözleşmenin erken feshi nedeni ile Şirketimize 2.825.000 Avro fesih bedeli ödenecektir" denildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gerçekleri! Transfer yüzde 50 yüklendi
Habere Git

Weghorst, Kasımpaşa maçında veda etmişti

Süper Lig 'in 18. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında attığı golün ardından sevincini taraftarla paylaşan Weghorst, adeta veda etmişti. Daha sonra Manchester United'ın talip olduğu ortaya çıkan yıldız futbolcu için sıcak gelişmeler yaşanmış ve dün Weghorst İngiltere'ye gitmişti.

Sakatlık gerekçesiyle idmana çıkmamıştı

Kasımpaşa maçının ardından salı günü yapılan idmanda takımla birlikte çalışan Weghorst, çarşamba günü ise sakat olduğu gerekçesiyle takımla birlikte idmana çıkmayıp salonda çalışmasını sürdürmüştü. Daha sonra Weghorst'un menajeri tesislere gelmiş ve yönetimle bir görüşme gerçekleştirmişti.

Erik Ten Hag'dan Wout Weghorst açıklaması

Öte yandan geçtiğimiz ggün ise Manchester United menajeri Erik Ten Hag, transferi gündemde olan Wout Weghorst ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Erik Ten Hag, "Weghorst'u transfer etmeye çok yakınız ancak o, Manchester City karşısında forma giymeyecek" dedi. 

Wout Weghorst'un performansı

Hollandalı futbolcu, siyah beyazlı formayı sadece 18 resmi maçta giymesine karşın 9 gol, 3 asist gibi dikkat çeken bir grafik sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler