Beto: "Marcao çok iyi ve genç bir futbolcu"

10.01.2019 - 21:11 | Son Güncellenme: 10.01.2019 - 21:11

Göztepe'nin başarı file bekçisi Beto açılamalarda bulundu Beto penaltı atışlarında ki başarısı hakkında konuştu: "Penaltı kurtarmak için çok çalışıyorum, bunun da karşılığını alıyorum. Trabzonspor'un genç kalecisini beğeniyorum. Farklı yönleri olan bir kaleci. Volkan Demirel'i de beğeniyorum." dedi.

Galatasaray'ın şampiyonluğu hakkında konuşan Beto: "Geçen yıl Galatasaray bizim maçımızla şampiyonluğunu ilan etti ama çok zor bir maçtı. Penaltı ile yenmişlerdi." dedi.

"Quaresma dünyanın en iyilerinden"

Ligde beğendiği futbolcular hakkında konuşan Beto: "Quaresma dünyanın en iyi kanat oyuncularından bir tanesi. Harika bir oyuncu. Yaşı kaç olursa olsun aynı başarı ile kariyerine devam ediyor."dedi.

Türkiye kariyeri hakkında konuşan Beto: "Türkiye'de uzun yıllar kalmak isterim. Göztepe'yi çok seviyorum. Projeleri olan bir kulüp. Bu projelere destek verme anlamında da daha görev yapmak istiyorum."dedi.

"Marcao çok iyi ve genç bir futbolcu"


Galatasaray'ın yeni transferi Marcao'yu değerlendiren Beto: "Marcao çok iyi ve genç bir futbolcu. Gelecek vadeden bir futbolcu. Galatasaray iyi bir transfer yaptı." şeklinde konuştu.

"Hocamız agresif ve disiplinli bir takım istiyor"

Kemal Özdeş ve takımı hakkında konuşan Beto: "Hocamız agresif ve disiplinli bir takım istiyor. Umuyorum ikinci yarıda daha iyi işler yapacağız. Her maça galibiyet düşüncesi ile çıkarak bir hedef planlamamız var." ifadelerini kullandı.

"En iyisi Ronaldo"

Favori futbolcularını söyleyen Beto: "Dünyanın en iyi golcüsü Ronaldo. Suarez'i de çok beğeniyorum. Türkiye'de ise Kasımpaşalı Diagne'yi beğeniyorum. Burak Yılmaz ikinci numaram. 3. isim ise Umut Bulut" dedi

Senin için hazırladığımız haberler