Beto'nun menajerinden Galatasaray açıklaması!

27.07.2020 - 17:04 | Son Güncellenme: 27.07.2020 - 17:04

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Galatasaray'ın Göztepe'den ayrılan 38 yaşındaki kaleci Beto ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Beto'nun menajeri transfer iddiaları için ne dedi? İşte detaylar..

Beto'nun menajerinden Galatasaray açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Beto'nun menajeri Antonio Teixeria, Galatasaray ile anlaştığı ileri sürülen tecrübeli file bekçisiyle ilgili konuştu.

 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan ve Beto'nun Galatasaray'la anlaştığı yönündeki iddiaları değerlendiren Antonio Teixeria, "Göztepe, Beto'yla yeni bir sözleşme yapmadı. Göztepe'yle yolumuza devam etmeyeceğiz. Galatasaray'la bir anlaşma yapmadık. Şu anda hiçbir ekiple anlaşma yapmadık" dedi.

Beto'nun geleceğine dair açıklamalarda bulunan Teixeria, "Takımların ismini vererek konuşamam ancak bağlantıda olduğumuz kulüpler var. İspanya, Portekiz ve Türkiye'den kulüplerle görüşüyoruz" ifadesini kullandı.

38 yaşındaki Portekizli kalecinin durumunun yakında netleşeceğini dile getiren menajer, "Beto'nun durumu bu haftanın sonuna doğru netleşir. Beto'nun önünde birçok seçenek var. Beto'nun seçiminde bazı kriterler etkili. Sözleşmenin koşulları iyi olursa Portekiz veya İspanya'ya da gidebilir. İyi organize olmuş kulüpler bizim için öne planda" diyerek sözlerini tamamladı.

Beto Göztepe formasıyla 3 sezonda 95 maça çıkarken, kalesinde 124 gol gördü. Portekizli file bekçisi, 27 maçta gol yemedi.

Beto ülkesinin takımları Benfica, Braga, Porto ve Sporting'de forma giyerken; La Liga'da Sevilla'da ve Romanya'da Cluj'da da oynadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler