Big Sam’den Diagne yorumu!

31.01.2021 - 16:02 | Son Güncellenme: 31.01.2021 - 16:26

Dış haberler… West Bromwich Albion’un İngiliz menajeri Sam Allardyce, Galatasaray’dan kiralık olarak kadroya katılan Mbaye Diagne hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Big Sam’den Diagne yorumu!

AJANSSPOR – DIŞ HABER

West Bromwich Albion’un, evinde ağırladığı Fulham ile 2-2 berabere kaldığı Premier Lig maçının ardından açıklamalarda bulunan Sam Allardyce, Galatasaray’dan kiralık olarak kadroya katılan Mbaye Diagne hakkında açıklamalarda bulundu.

Geldikten sonra ilk maçında kendini sahada bulan ve maçı bir asistle tamamlayan Diagne için açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, “Dün gece saat 20:00 civarı şehre geldi ve bana birkaç emoji içeren bir mesaj gönderdi. Bende ona, saçlarını mavi-beyaz çizgilerle boyamasını söyledim çünkü renkleri çok seviyor” dedi.

“Ona çok teşekkür ederim”

Senegalli yıldız hakkında konuşmalarına devam eden Allardyce, “Ona söyleyeceğim şey ilk olarak çok ama çok teşekkür ederim” dedi.

“Bu mücadeleye katılmak hiçbir oyuncu için kolay değil”

‘Big Sam’ lakaplı deneyimli çalıştırıcı, Galatasaray ve Diagne hakkında, “Galatasaray ve Diagne bu mücadeleye katılmayı kabul etti. Bu durum hiçbir şekilde, hiçbir oyuncu için kolay bir karar değil. Ona çok büyük saygı duyuyor ve çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan, küme düşme potasından kurtulmaya çalışan West Bromwich Albion, evinde Fulham ile 2-2 berabere kaldı ve Premier Lig’de 19.sıradaki yeri değişmedi.

Senin için hazırladığımız haberler