Bir futbolcunun dramı: "Seni affettim anne..."

15.12.2020 - 16:29 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 16:34

Almanya'da Darmstadt 98 forması giyen Victor Palsson, alkol ve uyuşturucu ile mücadele eden annesinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Serdar Dursun'un da takım arkadaşı olan Victor Palsson, annesine dokunaklı bir mektup yazdı. Oyuncunun yaşadığı dram da bir kez daha gözler önüne serildi. İşte detaylar...

Bir futbolcunun dramı: "Seni affettim anne..."

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Almanya 2. Ligi ekiplerinden Darmstadt ekibinde forma giyen orta saha oyuncusu Victor Palsson, hayatı adına en kötü günleri geçiriyor. Futbolcu, alkol ve uyuşturucu ile uzun süredir mücadele eden annnesini kaybetti. İzlandalı oyuncu annesine dokunaklı bir mektup yazdı. İşte detaylar...

47 yaşında hayatını kaybetti

Kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Victor Palsson, "Çok sevdiğim sevgili annem, alkol ve uyuşturucu ve uyuşturucu ile mücadelenin ardından 47 yaşında hayatını kaybetti" paylaşımını yaptı.

"Umutlar tükendi, bu içimi acıtıyor"

Futbolcu, annesiyle birlikte yer aldığı bebeklik fotoğrafını paylaştı ve duygusal açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Sevgili annemin vefatından önce 'seni çok özledim' cümlesinin ne anlama geldiğini öğrenememiş, anlayamamıştım. Şimdi bunun anlamını biliyorum. Hoşçakal demeye hazır değildim. İyileşip geri dönmen umuduyla yaşadım anne. Umutlar artık tükendi ve bu içimi acıtıyor. Ne kadar uğraştığını ve savaştığını biliyorum."

"Seni affediyorum, sen de beni affet"

İzlandalı futbolcu annesi için yazdığı mektupta, "Son birkaç yıl bizim için çok zordu. Başka kimsenin annem olmasını istemezdim. Güzel anılar sonsuza dek benimle kalacak. Senin istediğin gibi en iyi şekilde olmak için çalışmaya devam edeceğim. Benime gurur duymanı istiyorum. Senin kocaman, sıcak kalbini özleyeceğim. Her zaman herkese yardım etmek isteyen, harika bir insandın. Üzgünüm. Neler yaşadığını tam anlamıyla anlayamadım. Seni affediyorum, umarım sen de beni affedersin. Şimdi daha iyi yerlerde olmana inanmak istiyorum. Nerede olursan ol, kalbimdesin. Seni her zaman seveceğim. Oğlunuz Gulli Victor" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler