Bir şarkı istiyoruz Sivas senden, son bir şarkı!

10.12.2020 - 09:38 | Son Güncellenme: 10.12.2020 - 09:41

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Sivasspor, gruptaki son maçında Maccabi Tel-Aviv'le deplasmanda karşılaşacak. Sivasspor forması giyen Yasin Öztekin'in dediği gibi bir ihtimal daha var! Sivasspor'un tur atlamak için kazanmaktan başka çaresi yok. Peki, Sivasspor bu maça nasıl bir 11 ile çıkacak, maç hangi kanaldan ekranlara gelecek? İşte detaylar...

Bir şarkı istiyoruz Sivas senden, son bir şarkı!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, I Grubu'ndaki 6. maçında bu akşam İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv ile deplasmanda karşılaşacak. Maccabi-Sivasspor maçı öncesi detaylar haberimizde...

Maccabi-Sivasspor maçı hangi kanalda?

Bloomfield Stadı'nda bu akşam saat 23:00'te başlayacak mücadeleyi yayıncı kuruluş beIN Sport 1 naklen yayınlayacak. Karşılaşmayı Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek. Maç öncesi, maç esnası ve sonrasındaki tüm gelişmeler Ajansspor'da olacak. 

Sivasspor ve Maccabi'nin gruptaki durumu ne?

Son dönemlerde koronavirüs vakaları ile mücadele veren Sivasspor, şu ana kadar 6 puan topladı. Maccabi Tel-Aviv'in ise 8 puanı bulunuyor. Sivasspor'un tur atlayabilmesi için kazanmaktan başka bir çaresi yok.

Koronavirüs Sivasspor'u etkiledi

Sivasspor'da Covid-19 olan 3 futbolcu ve yine karantina süreci süren Rıza Çalımbay bu maçta olmayacak. Sivasspor'un başında yardımcı antrenör Bülent Albayrak bulunacak. İsrail ekibinde ise eksik yok. 

İki takımın muhtemel 11'i

Maccabi Tel-Aviv 11: Bitton, Saborit, Glazer, Biton, Daniel, Yeini, Golasa, Cohen, Peretz, Hernandez, Pesic.

Sivasspor 11: Samassa, Robin, Appindangoye, Camara, Ziya, Cofie, Claudemir, Fajr, Ninga, Gradel, Yatabare.

Senin için hazırladığımız haberler