Boluspor’da Sait Karafırtınalar, Altay maçı sonrası konuştu

04.12.2022 - 22:03 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 22:10

Altay’a 5-1 mağlup oldukları maçın ardından konuşan Boluspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, skorun üzücü olduğunu ifade etti. İşte detaylar.

Boluspor’da Sait Karafırtınalar, Altay maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Altay’a konuk olan Boluspor, rakibine 5-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, skordan dolayı üzgün olduklarını açıkladı.

"Bunlara takılmayacağız"

Karafırtınalar, rakiplerini tebrik ederek, “Maçı çok fazla değerlendirecek bir durum yok. Kapalı savunmayı açmakta zorlandık. Maçın başındaki pozisyonu gol yapsak çok farklı olabilirdi. Bunlara takılmayacağız." dedi.

"Önümüzdeki maça hazırlanacağız”

Bu maçı unutup, gelecek maçlara bakacaklarını ifade eden Karafırtınalar, "5 tane gol var, bunların hepsinde hakem hatası aramak olmaz. Önümüzdeki maça hazırlanacağız” dedi.

"Takımıma güveniyorum”

“Bir sezonda yediğimiz golü bir maçta yedik bizim adımıza üzücü” diyen Karafırtınalar, “Bu durumun altından kalkabiliriz. Takımıma güveniyorum” şeklinde konuştu.

Sait Karafırtınalar'ın Boluspor kariyeri

Bu sezon Boluspor ile toplam 17 maça çıkan Sait Karafırtınalar, 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Sait Karafırtınalar'ın kariyeri

2002 yılında futbolculuk kariyerini noktalayan Sait Karafırtınalar, 2003 yılında Bucaspor takımında altyapı antrenörü olarak görev almış ardından Denizli Belediyespor antrenörlüğü, Muğlaspor, Bucaspor, Göztepe takımlarında Yardımcı antrenörlük yapmıştır.

2011 yılında ise Bucaspor Teknik Direktörü olmuştur. Ardından Karşıyaka ve Kayseri Erciyes takımlarını çalıştıran Sait Karafırtınalar 2016 sezonunda ise Manisaspor Teknik Direktörlüğüne getirilmiş günümüzde ise Boluspor takımını çalıştırmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler