Transfer | Eski Galatasaraylı Jason Denayer Beşiktaş'la Görüşüyor

18.06.2022 - 16:14 | Son Güncellenme: 18.06.2022 - 16:19

Beşiktaş, Olympique Lyon'la sözleşmesi biten Jason Denayer ile transfer görüşmelerine başladı. Galatasaray'ın eski stoperi geçtiğimiz gün İstanbul'dan fotoğraf paylaştı.

Transfer | Eski Galatasaraylı Jason Denayer Beşiktaş'la Görüşüyor

Defans hattına yaptığı Romain Saiss takviyesi ile yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, transferde hız kesmedi. Siyah-Beyazlılar'ın, Galatasaray'ın eski stoperi ile görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.

Beşiktaş Denayer ile görüşüyor

Foot Mercato'nun haberine göre Beşiktaş, Olympique Lyon ile sözleşmesi sona eren Jason Denayer ile transfer görüşmelerine başladı.

İstanbul'a geldi

Belçikalı oyuncunun dün Instagram hesabından yaptığı paylaşım transfer görüşmelerini doğrular niteliğindeydi. Adı Galatasaray'la da anılan Denayer, İstanbul'da çektiği bir fotoğrafı sosyal medyadan yayınladı.

2 sezon Galatasaray'da oynadı

Lyon ile sözleşme uzatmayan savunma oyuncusu daha önce 2015/16 ve 2017/18 sezonlarında Galatasaray'da forma giydi. Sarı-Kırmızılılar ile toplam 50 karşılaşmada görev alan Denayer, gol katkısında bulunamazken, 4 defa takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

28 Haziran 1995 doğumlu Jason Denayer, ülkesi Belçika'nın JMG Lier kulübünde futbola başladı. Manchester City altyapısına geçen Denayer, 2014 yılında Premier Lig ekibinde profesyonel oldu. İlk olarak 2015'te Galatasaray'a gelen başarılı sopter, İngiltere'ye döndüğünde Sunderland'e kiralandı. 2017'de tekrar Sarı-Kırmızılı formayı giyen futbolcu, City'den Lyon'a transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Fatih Terim dönüyor mu? Manidar mesaj
Habere Git

Geçtiğimiz sezon Ligue 1 temsilcisi ile 21 karşılaşmada görev alan Jason Denayer, 3 kez gol sevinci yaşarken, 1 defa asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler