'Bırakmam Seni Sergen Yalçın…' Tribünlerden mesaj

11.09.2021 - 22:54 | Son Güncellenme: 11.09.2021 - 23:23

Beşiktaş taraftarları Yeni Malatya maçında adı Milli Takım ile geçen teknik direktörleri Sergen Yalçın'a sık sık tezahürat yaparak net bir mesaj verdi.

'Bırakmam Seni Sergen Yalçın…' Tribünlerden mesaj

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş taraftarı, adı milli takımla anılan teknik direktörleri Sergen Yalçın'a büyük destek vererek, adeta "Bırakmam seni" dedi. Siyah beyazlı taraftarlar, Yeni Malatya maçında sık sık "Sergen Yalçın" diyerek tezahürat yaptı. Başarılı teknik adam da tribünleri selamlayarak sevgi gösterisine karşılık verdi.

'Beşiktaş ve Milli Takımı beraber çalıştırsın' görüşü

A Milli Takım’da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasından sonra kamuoyunda veliaht olarak Sergen Yalçın da gösterildi. Hatta “hem Beşiktaş, hem milli takımı birlikte çalıştırabilir” görüşü ortaya atıldı. Beşiktaş taraftarlarıysa Yalçın'ın gitmesine karşı çıkıyor.

Maç sonu tekrar çağrıldı

Siyah-beyazlılar bu tavrını 90 dakika boyunca ortaya koydu. 3-0’lık galibiyetin ardından da taraftarlar yine uzun süre ‘Sergen Yalçın’ tezahüratları yaptı. Başarılı çalıştırıcı bunun üzerine soyunma odasından dönerek sahaya çıktı. 

 

La Liga açıklaması çok konuşuldu

Tek tek tribünleri dolaşan Sergen Yalçın taraftarları selamladı. Beşiktaş’ın hocası geçtiğimiz günlerde TRT Spor’da katıldığı bir programda ise, La Liga’da çalışmak gibi bir düşüncesi olduğunu dile getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler