"Biz bu finale gelmeyi çok istedik"

16.05.2017 - 22:46 | Son Güncellenme: 16.05.2017 - 22:46

Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi yarın finalde Juventus ile çok önemli bir maça çıkacaklarını dile getirerek, "Biz bu finale gelmeyi çok istedik. Yarın da elimizden geleni yapacağız." dedi.

Mavi-beyazlı ekibi çalıştırmaktan dolayı son derece gururlu olduğunu belirten Inzaghi, Juventus ile lig maçında iyi bir prova yaptıklarını, yarın da harika bir karşılaşma çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Başkent ekibinin Arjantinli oyuncusu Lucas Biglia da yarınki maçta favori olmadıklarını ancak, kazanmaya inanmaları gerektiğini aktardı.

Papa finalist takımları kabul etti

İtalya Kupası final maçından önce geleneksel bir şekilde iki takımın oyuncu ve yöneticileri, İtalya Futbol Federasyonu yöneticileriyle Vatikan'a gitti ve Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus'u ziyaret etti.

Papa, ziyaret nedeniyle teşekkür ettiği oyunculara sadakat, dürüstlük ve insanlıktan ayrılmamaları gerektiğini söyledi. 

İtalya Kupası'nı 2'si son iki sezonda olmak üzere toplam 11 kezle en çok kazanan Juventus ile 6 defa müzesine götüren Lazio arasındaki final mücadelesi, yarın TSİ 22.00'de başlayacak.

İki takım, 2015'te de İtalya Kupası finalinde karşı karşıya gelmişti. Lazio'yu 2-1 mağlup eden Juventus, kupanın sahibi olmuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler